Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia E72 Kamera Açılmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
fuzul2
Üye
Konu Sahibi
Nokia E72 Kamera Açılmıyor
Arkadaşlar benim telde kameraya tıklayınca kamera açılmıyor aynı menüye atıyor telin sürümü v091.003
bilgisi olan varsa yardım edebilirmi
Merhaba fatihozturk2861, öncelikle sistemini telefonun hard format ile formatladınız mı? Eğer formatladıysanız nokia suite ile yazılım güncellemesi yaptınız mı ? Eğer bu işlemleri yapmanıza rağmen kameranız çalışmıyor ise bu teknik bir problemdir yani telefonunuzun kamerasında sorun vardır ve öncelikli tavsiyem telefonun içini açabiliyorsanız kameranın ana karta bağlanan soketini kontrol ediniz sokette oynama olmuş olabilir yine çalışmaz ise kamerayı değiştirtmeniz ya da internet üzerinden satın alarak değiştirmeniz gerekir eğer telefonun başka özelliklerinde de sorun olduğunu düşünüyorsanız telefononunuzu yetkili teknik servise göstermenizi tavsiye ederim şu anda güncel telefon olmadığı için nokia e72 fiyatlar gayet uygun teleservice de lcd ekranını sormuştum nokia e72nin montajda ücretde almıyorlar piyasanın altında fiyatları vardı.
İyi günler dilerim.