Nokia E72 Kamera Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

fuzul2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Kamera Açılmıyor
Arkadaşlar benim telde kameraya tıklayınca kamera açılmıyor aynı menüye atıyor telin sürümü v091.003
bilgisi olan varsa yardım edebilirmi

bayon

Üye
format atsanız düzelmez mi sonuçta farklı bi programla açılıyo mus

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Evet formatla da düzelir ama bu yöntem bence daha kullanışlı.

fuzul2

Üye
    Konu Sahibi
denizyidizi program için sağolda tıklayınca aynı şeyi yapıyor

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Programa tıklayınca mı?Ben bu şekilde çözdüm.İstersen bir format at.

bayon

Üye
onun ki donanımsal gibi gözüküyo

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
bi hard format at. Tekrar yazilim yukle. Yazilimdan mi kaynaklaniyor bi gorelim bence

femtv

Üye
tek çare format

kadem115

kadem115

Üye
alternatif uygulamaları deneyebilirsn scam video kayt bölümünde var yinede olmassa format kaçınılmaz gibi

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
aynı şey bende de var program da olumsuz ama telefonun içini açtım yine de olmadı

kerimkursat

kerimkursat

Üye
menu efekti kullaniyosan veya daha once kullandiysan olmustur o bendede vardi ayni sey bi bak uygulama yoneticisinden

udicengiz

Üye
Sorun yazılım değil % 100 kamera donanım.Yazılımla boşuna uğraşmayın

Mc Demir

Mc Demir

Üye
kesinlikle donanımsal

habipsarlakkaya

Üye
benim kamerada aynı şekilde açılmıyo donanımsal olabilir format falan attım bişey değişmedi

ismail

ismail

Üye
donanımsal

fatihozturk2861

Üye
ya beyler bu işi nasıl çözcez çözüm yokmu şundan dolayı bundan dolayı değilde nasıl yapılacagını tarıf edıcek bırı yokmu allahınızı seversenız.

cafcaf111

cafcaf111

Üye
ya beyler bu işi nasıl çözcez çözüm yokmu şundan dolayı bundan dolayı değilde nasıl yapılacagını tarıf edıcek bırı yokmu allahınızı seversenız.

Merhaba fatihozturk2861, öncelikle sistemini telefonun hard format ile formatladınız mı? Eğer formatladıysanız nokia suite ile yazılım güncellemesi yaptınız mı ? Eğer bu işlemleri yapmanıza rağmen kameranız çalışmıyor ise bu teknik bir problemdir yani telefonunuzun kamerasında sorun vardır ve öncelikli tavsiyem telefonun içini açabiliyorsanız kameranın ana karta bağlanan soketini kontrol ediniz sokette oynama olmuş olabilir yine çalışmaz ise kamerayı değiştirtmeniz ya da internet üzerinden satın alarak değiştirmeniz gerekir eğer telefonun başka özelliklerinde de sorun olduğunu düşünüyorsanız telefononunuzu yetkili teknik servise göstermenizi tavsiye ederim şu anda güncel telefon olmadığı için nokia e72 fiyatlar gayet uygun teleservice de lcd ekranını sormuştum nokia e72nin montajda ücretde almıyorlar piyasanın altında fiyatları vardı.

İyi günler dilerim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt