UpOneTR
Üye
hileye gerek yokki.freedomu indirin kurun listeden oyunu seçin freedomda herşey bedava oyun içi ne isterseniz satın alın google play den alınmış gibi gösteriyor![]()
yani o hile değil

hileye gerek yokki.freedomu indirin kurun listeden oyunu seçin freedomda herşey bedava oyun içi ne isterseniz satın alın google play den alınmış gibi gösteriyor![]()

Benim telefonum rootsuz orjinal candy yi sildim linkteki yükledim beni sıfırdan başlattı ve facebook a bağlanmıyor tekrardan sıfırdan başlamak istemiyorum yardimci olabilecek var mı?
Benim telefonum rootsuz orjinal candy yi sildim linkteki yükledim beni sıfırdan başlattı ve facebook a bağlanmıyor tekrardan sıfırdan başlamak istemiyorum yardimci olabilecek var mı?
Tamam da o işlemi yaparsam geçtiğim bölümler silinmezmi?
İlk mesajdaki 2. adımı uygularsanız görünür.Başka telefondan baktığımda skorum gözükmüyor
root gerekmez.Teşekkürler. Peki bu işlem için root gereklimi
öncekini kaldırmak gerek.Müdür. Telefona indirdim kurmaya calistigimda yuklenemiyor hatasi veriyor
Face kullanmadan olmaz. Sizin face hesabınız yoksa başka birinin face hesabına senkronize edersiniz. Daha sonra hileli uygulamayı kaldırıp orjinali yükledikten sonra tekrardan oyunu senkronize ettiğiniz face hesabına bağlanırsınız. Bu işlemden sonra kaldığınız yerden devam edersiniz. bundan sonra face olmadan devam etmek isterseniz. oyun ayarlarından face bağlantısını kesebilirsiniz.
linkte sıkıntı yok. az önce denedim.Link bozukmu... Neden indiremiyorum elinde dosya olan buraya ekleyebilirmi....
Oldu tesekkur ederim bölümler gitmesin diye ben ustune yukleyim gibi sacma bir dusunceye kapildim (= simdiki sorunum 80. 90. Seviyelerindeyim 3 hamlede bolum geciyorum 78 hamle dururken habire patliyor on dakika bekliyorum izleyici oldum sayilir acaba zorluk seviyesi mi degisiköncekini kaldırmak gerek.