Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

lweo

Üye
Benim telefonum rootsuz orjinal candy yi sildim linkteki yükledim beni sıfırdan başlattı ve facebook a bağlanmıyor tekrardan sıfırdan başlamak istemiyorum yardimci olabilecek var mı?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Benim telefonum rootsuz orjinal candy yi sildim linkteki yükledim beni sıfırdan başlattı ve facebook a bağlanmıyor tekrardan sıfırdan başlamak istemiyorum yardimci olabilecek var mı?

facebook uygulamasını sil
daha sonra bu indirdiğinden tekrar bağlanmayı dene bağlanacaktr

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi

2.aşama

Şimdi gelelim candy crush-facebook bağlantısına

- Cepten facebook’a gir

- Sağ üst köşeden ayarlar

- Gizlilik ayarları (en altlarda)

- Uygulamalar

- Candy crush saga

- Cundy crush saga yı kaldır

Işte bukadar artık uygulamadan facebook a sanki ilk kez bağlanıyormuşsunuz gibi bağlanabilirsiniz.

lweo

Üye
Tamam da o işlemi yaparsam geçtiğim bölümler silinmezmi?

pusatt

pusatt

Üye
Bence silinir ben öyle yapmadım face hesabını telefon dan kaldir programı da sil candye öyle baglan bende öyle bağlandı

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi

ultrAslan-BH1

Üye
arkadaşlar face kullanmıyorum hileli oyun ile baya bôlüm gectim şimdi bu oyunu geldigim seviye silinmeden normale nasıl cevirebilirim face kullanmadan

cihaz rootsuz

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Face kullanmadan olmaz. Sizin face hesabınız yoksa başka birinin face hesabına senkronize edersiniz. Daha sonra hileli uygulamayı kaldırıp orjinali yükledikten sonra tekrardan oyunu senkronize ettiğiniz face hesabına bağlanırsınız. Bu işlemden sonra kaldığınız yerden devam edersiniz. bundan sonra face olmadan devam etmek isterseniz. oyun ayarlarından face bağlantısını kesebilirsiniz.

.caner.

.caner.

Üye
Başka telefondan baktığımda skorum gözükmüyor

.caner.

.caner.

Üye
Uyguladım.

Abdullahsnd

Üye
Teşekkürler. Peki bu işlem için root gereklimi

darkmad

Üye
Müdür. Telefona indirdim kurmaya calistigimda yuklenemiyor hatasi veriyor

Tranquilizer

Tranquilizer

Üye
Bu oyunu henuz hic oynamadim ama herkesi oynarken goruyorum.

denizci535

denizci535

Üye
Face kullanmadan olmaz. Sizin face hesabınız yoksa başka birinin face hesabına senkronize edersiniz. Daha sonra hileli uygulamayı kaldırıp orjinali yükledikten sonra tekrardan oyunu senkronize ettiğiniz face hesabına bağlanırsınız. Bu işlemden sonra kaldığınız yerden devam edersiniz. bundan sonra face olmadan devam etmek isterseniz. oyun ayarlarından face bağlantısını kesebilirsiniz.

Link bozukmu... Neden indiremiyorum elinde dosya olan buraya ekleyebilirmi....

darkmad

Üye
öncekini kaldırmak gerek.
Oldu tesekkur ederim bölümler gitmesin diye ben ustune yukleyim gibi sacma bir dusunceye kapildim (= simdiki sorunum 80. 90. Seviyelerindeyim 3 hamlede bolum geciyorum 78 hamle dururken habire patliyor on dakika bekliyorum izleyici oldum sayilir acaba zorluk seviyesi mi degisik

Üst Alt