Daha İyisi var Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oooski

Üye
    Konu Sahibi
Daha İyisi var Mı ?
Merhaba arkadaşlar.

600 Tl 'ye güzel bir telefon arıyorum. Maximum 600 TL. Oyunlarda kasma yapmamalı, interneti güzel olmalı. Mümkünse bilinen markalardan olsun.

General mobile discovery var birde. Ondan daha iyisi var mıdır o fiyatlarda ? İstediğim özelliklerde ?

Acilen önerilerinizi bekliyorum.

hikmet366

hikmet366

Üye
Ace 2

GMD daha IYI Değil Ama

HakaN-06

HakaN-06

Üye
gm 650 oldu 600e bulamazsın bütçeyi artır

Buğra

Buğra

Admin
Alabiliyorsan hic durma o fiyata gmd den daha iyi telefon bulamazsin

Anil-D

Anil-D

Üye
bence degil general mobile alan çogu pisman yeni telefon alıyor

Buğra

Buğra

Admin

Pisman olan kac kisi var lutfen kulaktan dogma bilgilerle yonlendirmeyin. Benim 2 ay oldu ve tas gibi telefon daha iyisi yok bu fiyata buun guncelleme geldi ilk guncelleme :spr

Anil-D

Anil-D

Üye
tamam arkadasım dogrudur ben bızım burdan sana soyluyorum 4 arkadasım aldı 2 si pert

oooski

Üye
    Konu Sahibi
Ben de yaptığım araştırmalar sonucu daha iyisini bulamadım. Ama bizimkileri ikna edemedim. Sırf bilindik marka istiyorlar.
Ölü pixel sorunu oluyormuş en sık. Ondan da korkmuyorum fazla. Yani pixel dediğin nedir ki? Dibine kadar girsen öyle görürsün.

Bir sürü incelemesini izledim. Geneli olumlu. Fotoğraflarında ve videosunda biraz sıkıntı oluyormuş. Ona da razıyım saten.

Bkz:
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/general-mobile-discovery-y-832732.html#post6425568

ANIL

ANIL

Admin
Daha iyisi yok. GMD doğru tercih olur bence.

thebancally

Üye
Ne gibi sorunlar çıktı ? Böyle yorumları gördükçe tedirgin oluyorum :D

Olsa olsa wifi açıkken telefon uyku moduna girdiginde telefon kilitlenmiştir de ona pert diyordur.Sistem güç tasarrufu açlınca bu sorun çözülüyordu da gerek yok artık bugün güncelleme geldi son partilerde görülen bu sorun ortadan kalktı.Telefonun başka önemli bir sorunu yok.Emin olabilirsin.Üst düzey kullanım sunar fiyatına göre.

Ha birde düşük ışıkta kamerada pembeleşme sorunu görebilirsin büyük ihtimal onu da yazayım.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
atrix al :P
(geçen senenin önerisi)

MaxipmaN

Üye
pert derken tır mı çarptı?:muha:

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Bırakın su gmd yi ya bi ogrenmissiniz gmd gmd :D her telefon onerisinde gmdyi görüyorum. bırak kardesim sen git desire x falan al

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bırakın su gmd yi ya bi ogrenmissiniz gmd gmd :D her telefon onerisinde gmdyi görüyorum. bırak kardesim sen git desire x falan al

Onu kullanan bilir kardeşim :D Bu paraya discovery den daha performanslı ve ekranlı bir telefon yok.Varsa göster :D

Invoke

Invoke

Üye

Buğra mod çok memnun duruyor?

- - - Eklendi - - -

Desire X daha iyi değil ki adreno 203gpusu var.

- - - Eklendi - - -

En mantıklısı gmd gibi duruyor, ailen yok kesin almıyorsa, o zaman azıcık parayı artırıp Xperia L(800-850lira) ikinci en mantıklı seçenek gibi. Ya da ikinci el düşünürseniz S3, belki.

caglar b

caglar b

Üye
gmd 650tl olmuş haberin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt