2013 Yılı Aylık Mesaj Kasma Oranları - Haziran Kasmaları eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Temmuz 13.
Ağustos 4.
:ehe

achambo

achambo

Üye
bu gidişle bu ay 25. olucam:ehe

hikmet366

hikmet366

Üye
yavas yavaş duşuyoruz :)

Türe

Türe

Üye
Yohum artık :pro:

• Beğen
Tepkiler: Invoke, achambo ve Dede
Metin MF

Metin MF

Üye
temmuz 15 ağustos 23 :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Agustos ilk 3 siraya bakin. Bir de onceki aylara bakim. Onceki aylarla arasindaki bariz farki anlamissinozdor. Onceki aylarda paylasim yapanlar ilk 3'te iken simdi gececilerde mesaj kasan -ben uydurmuyorum kendileri soyluyorlar piskin piskin- kisiler ilk 3'te... Site hakkinda bolumundeki "maxicepte durum" konusunu hatirlatmak istiyorum. Acik acik konusacagim. Boyle devam ederse hep birlikte sitenin cokusunu izleyecegiz. Bir kere olsun kararlarinizi degerlendirecez deyip kulak arkasi etmeyin de bir an once bu forumda bir reform hareketi baslatin.
Sizler hala bu foruma hep kaliteli paylasim yapan insanlarin uye oldugunu dusunuyorsaniz o gecmiste kaldi. Biraz objektif bakin. Biraz da normal uyeymis gibi disaridan bakin duruma.
Yazik olacak hem de cok cok yazik olacak...

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve achambo
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Oğuzhan haklısın fakat, bu sadece matematiksel bir sıralama.
En fazla bundan sonra gececilerde mesaj kasımını durdururlar.

Türe

Türe

Üye
Kaç üye kayıp gitti buradan kalite kokan.. :hmmm

• Beğen
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bir üyeyi göz göre göre yediklerini bilirim.Bir çok insana yardımcı olan bir üyeyi.Hatta sonrada yerine yenisi gelir muhabbeti dönmüştü.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Agustos ilk 3 siraya bakin. Bir de onceki aylara bakim. Onceki aylarla arasindaki bariz farki anlamissinozdor. Onceki aylarda paylasim yapanlar ilk 3'te iken simdi gececilerde mesaj kasan -ben uydurmuyorum kendileri soyluyorlar piskin piskin- kisiler ilk 3'te... Site hakkinda bolumundeki "maxicepte durum" konusunu hatirlatmak istiyorum. Acik acik konusacagim. Boyle devam ederse hep birlikte sitenin cokusunu izleyecegiz. Bir kere olsun kararlarinizi degerlendirecez deyip kulak arkasi etmeyin de bir an once bu forumda bir reform hareketi baslatin.
Sizler hala bu foruma hep kaliteli paylasim yapan insanlarin uye oldugunu dusunuyorsaniz o gecmiste kaldi. Biraz objektif bakin. Biraz da normal uyeymis gibi disaridan bakin duruma.
Yazik olacak hem de cok cok yazik olacak...

Konuya gerekli aciklama yapıldı hala eksik bir husus var ise bunu belirtirsiniz.Siteye yazik olacağı konusuda senin görüşün bence ilginden dolayı teşekkür ederim.

Invoke

Invoke

Üye
Oğuzhan haklısın fakat, bu sadece matematiksel bir sıralama.
En fazla bundan sonra gececilerde mesaj kasımını durdururlar.

Dursun ya da durmasın ne olacak ki burda birinci olunca ne oluyor yani? Ya da 5000mesaj kasınca?
Ama sanki biraz çöplüğe mi dönüyor site?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ağustosta birinci benim :)
vaybe :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579