İşletim Sistemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Rvolver

Rvolver

Üye
    Konu Sahibi
İşletim Sistemi ?
Arkadaşlar oyun bilgisayarı topladım kendime fakat işletim sistemi arasında kaldım :(

4GB DDR2 800Mhz CL4 Dual Kit soğutuculu ram kullanmaktayım.

Windows 7 ultimate ve professional arasında kaldım

Araştırdığım kadarı ile ultimate professional' e göre %5 daha yavaş çalışıyormuş ve daha çok efek program olduğu için daha fazla ram tüketiyormuş. (ram 4gb olduğu için oyunlarda fps düşmesi yaratır mı ?)

Sizce hangisini yükletmeliyim ?

Ve son olarak bilgisayarcıların kurduğu windows orjinal mi ?

Uhops

Uhops

Üye
En iyisi Windows8 kurmak bence. Windows 8 pro 64bit. :oke:. Bilgisayarcıların attığı format %99 orjinal değil. Orjinal olsa 200-300Tl'ye mal olurdu.

Rvolver

Rvolver

Üye
    Konu Sahibi
Abi Windows8 asla kurmam daha tam oturmamış bir sistem bir çok sorunu var deniyor. Windows 8.1 çıkacakmış o zaman belki kurulur.

Ama ben windows 7 ultimate ile professional arasında kaldım :(

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Rvolver

Rvolver

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olacak yok mu ? :(

hikmet366

hikmet366

Üye
windows 7 professional 64 bıt yükle :oke:

cyborg78

cyborg78

Üye
yok yok bu taa iyi " Windows XP Professional " :oke:

Uhops

Uhops

Üye
Abi Windows8 asla kurmam daha tam oturmamış bir sistem bir çok sorunu var deniyor. Windows 8.1 çıkacakmış o zaman belki kurulur.

Ama ben windows 7 ultimate ile professional arasında kaldım :(

Denilenlere kulak asma ben daha kullanan ve memnun kalmayan tanıdığım olmadı. Ve şuan(bildiğim) hiç bir sorunu yok. Ve daha tam oturmamıs demişsin çıkalı baya oldu bile eskimesini bekleme.:kıskıs: Kur windows8'i keyfine bak.

- - - Eklendi - - -

Sen msdn sürüm nedir biliyon mu

Yok bilmiyorum ama :hmmm orjinalin çakması gibi bişey mi?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

Denilenlere kulak asma ben daha kullanan ve memnun kalmayan tanıdığım olmadı. Ve şuan(bildiğim) hiç bir sorunu yok. Ve daha tam oturmamıs demişsin çıkalı baya oldu bile eskimesini bekleme.:kıskıs: Kur windows8'i keyfine bak.

- - - Eklendi - - -

Yok bilmiyorum ama :hmmm orjinalin çakması gibi bişey mi?

Msdn sürüm microsoft sanal mağazası demek dir buradaki işletim sistemleri kutu halinde satılır . Internetten indirilen işletim sistemi açıklamasında msdn sürüm dur yazarsa öyle olmalıdır bunun için hash değeri vardır microsoft un sitesindeki değer le indirdiğin deki değer tutuyorsa orjinal işletim sistemi demektir tutmuyorsa çakma olur.

- - - Eklendi - - -

benim indirdigim windows 7 orjinal final sürüm

bayon

Üye
windows 8 in neyi oturmamış ya ?

- - - Eklendi - - -

sorunları neymiş onu da çok merak ettim

Rvolver

Rvolver

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 çok fazla ram tüketiyormuş, oyunlarda uyumsuzluk çıkarıyormuş vb.

Windows 7 profesyonel 64 bit kuracağım o zaman teşekkürler hikmet abi

ahmetbond

Üye
Windows 8 pro 64 bit kur 64 bit kasmaz.Tam oyun için.
Hilede yaparsaın ayrıca 64 bit olduğu için

Rvolver

Rvolver

Üye
    Konu Sahibi
Hileyle işim olmaz, sadece çok ram yemesin ve DX 11 desteği olsun benim için yeter. Xp kullandığım için maximum 3.5gb ram ve DX 9 destekliyor o yüzden windows 7 kuracağım yardımlarınız için teşekkür ediyorum

Uhops

Uhops

Üye
Windows 8 çok fazla ram tüketiyormuş, oyunlarda uyumsuzluk çıkarıyormuş vb.

Windows 7 profesyonel 64 bit kuracağım o zaman teşekkürler hikmet abi
Çok fazla RAM mı?
Şuana kadar açmak istediğim bütün oyunları açtı.

- - - Eklendi - - -

Hileyle işim olmaz, sadece çok ram yemesin ve DX 11 desteği olsun benim için yeter. Xp kullandığım için maximum 3.5gb ram ve DX 9 destekliyor o yüzden windows 7 kuracağım yardımlarınız için teşekkür ediyorum
İlk Win8 kur bi dene bence.

Rvolver

Rvolver

Üye
    Konu Sahibi
Boşta ne kadar ram kullanıyor ?

Rvolver

Rvolver

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyen için teşekkür ederim Burak abi fakat ben windows 7 ultimate 64bit kurmakta karar aldım :)

bayon

Üye
bilmiyorum kullanıcı yorumlarını okudun mu ama windows 8 daha hızli windows 7 ye göre ve windows 8 in kaynak kullanımi da daha az öyle ram felan fazla kullandığını senden duydum. Biz senin için en iyi olanı söylüyoruz sen yine yok windows 8 böyle yok şöyle dersen sana yardımcı olmamızın bi anlamı olmaz. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum windows 7 sürümleri arasında pc yi en fazla yoracak ve kullanacak sürüm de ultimate sürümüdur çünkü windowsun tüm özelliklerini barındıriyor ki 64 bit birde.

Uhops

Uhops

Üye
Win8 64 bit. Boşta(arka planda eset torrent idm çalışırken) 1.1Gb.

Takipçi Satın Al

Üst Alt