İşletim Sistemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ramler satılk mı :)
 


skynet

Üye
Kur ultimate 64 bit'i bak keyfine :yuru
 
Rvolver

Rvolver

Üye
    Konu Sahibi
İlyas' Alıntı:
ramler satılk mı :)

Satılık değil :)


gabriel4212' Alıntı:
bilmiyorum kullanıcı yorumlarını okudun mu ama windows 8 daha hızli windows 7 ye göre ve windows 8 in kaynak kullanımi da daha az öyle ram felan fazla kullandığını senden duydum. Biz senin için en iyi olanı söylüyoruz sen yine yok windows 8 böyle yok şöyle dersen sana yardımcı olmamızın bi anlamı olmaz. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum windows 7 sürümleri arasında pc yi en fazla yoracak ve kullanacak sürüm de ultimate sürümüdur çünkü windowsun tüm özelliklerini barındıriyor ki 64 bit birde.

Aslında windows 8 kurmakta istiyorum dedikleriniz doğruysa fakat aklıma takılan 2 problem var onları da soruyorum şimdi eğer oluyorsa windows 8 kurdururum bende.

1- Oynadığım online bir fps oyunu var. Oyunun sistem gereksinimlerinde windows 8 desteği yok sanırım, oyun windows 8 de çalışır mı ?

2- Resimde görüldüğü gibi anakart kutusunda windows 7 ready yazıyor. Yani windows 8 desteklemiyor mu ?
 

bayon

Üye
ya desteklemediği birşey olmaz merak etme ki çalıştırmadıği birşey oldu diyelim zaten sen uyumluluk ile windows 7 modunda açabiliyorsun
 
Rvolver

Rvolver

Üye
    Konu Sahibi
Yani windows 8 de bütün windowslar var. O zaman bende windows 8 kurdurayım. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum :tebessüm:
 


Üst Alt