Opera dosya indirme limiti

Sponsorlu Bağlantılar

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
    Konu Sahibi
Opera dosya indirme limiti
operadan dosya indirdiğimde , tekrar indirmek istediğmde site bugünlük indirme limitiniz doldu diyor bu sorunu nasıl çöz.?

- - - Eklendi - - -

ltfn

Adilx05

Adilx05

Üye
Siteyle Alakalı Bişey Operanın Öyle Bi sınırlaması Yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
bbakkus

bbakkus

Üye
operayla ilgili değil eğer interneti tek kullanmıyosan dığerleri indiriyo diye olabilir modemi kapa 10-12 sn bekle operayı kapa tekrar gir belki indirirsin

MaxipmaN

Üye
opera masum

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
    Konu Sahibi
abi illa tam açıklama mı yapalım opera miniden aynı sitedeki limit süresini nasıl kaldırcaz bunu soruyorum , cepten ?

messevim

messevim

Üye
abi illa tam açıklama mı yapalım opera miniden aynı sitedeki limit süresini nasıl kaldırcaz bunu soruyorum , cepten ?

tabii ki açıklama yapacaksın açıklama yapmazsan biz nerden bilelim ?? Adamın tribine bak arkadaş

asigsasi

asigsasi

Üye
opera mobil den indir

• Beğen
Tepkiler: Jan
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bağlantını kes ve tekrar bağlan çünkü değişken ip kullanıldığı için o an kullanıdığın ip sınırlanıyor bağlantı kapatılıp açılırsa yeni ip atanır devam indirmeye

• Beğen
MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
    Konu Sahibi
reset atıcam tmm

- - - Eklendi - - -

yok abi olmuyor

kcr

Üye
reset atıcam tmm

- - - Eklendi - - -

yok abi olmuyor

Tarayıcındaki çerezler ve geçmiş kayıtlı duruyor mu? Kayıtlıysa reset esnasında onları temizlemen gerekiyor. Temizledin ve resetten sonra aynı uyarıyı alıyorsan sorunun kaynağı dns önbelleğindeki bilgiler tahminimce. O zaman onların da silinmesi gerek. Önbelleği nasıl boşaltacağını da tecrübeli arkadaşlar söylesin; zira işin o tarafını ben de bilmiyorum. Belki telefonu kapatıp açmakla oluyordur...

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
siteye normal tarayıcıdan gir limitiniz doldu derse tüm giziiik verierini sil de olur ama operadan olucağını sanmıyorum çünkü sitenin limiti var operanın değil

alpersavasbjk

alpersavasbjk

Üye
bak şimdi yazıyorum opera > seçenekler > yardım > veri kullanımı > (burada oturum ve toplam var toplamı tıkla sol altta sıfırla butonuyla sıfırla ) işlem tamam dır ,,,
operadan dosya indirdiğimde , tekrar indirmek istediğmde site bugünlük indirme limitiniz doldu diyor bu sorunu nasıl çöz.?

- - - Eklendi - - -

ltfn

- - - Eklendi - - -

ltfn

Jan

Jan

Üye
:D biraz kafa yor be birader herşeyide sormayın yaa ;)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaş doğru söylüyor büyük dosya indirme yapmıyor başka tarayıcı ile aynı dosyayı indiriyorum

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Zaten kapasite meselesi mini adı üstünde mobil daha kapsamlı ;) biraz fazla megabayt yer okadar..

Takipçi Satın Al

Üst Alt