Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opera dosya indirme limiti
Sponsorlu Bağlantılar
MersinNewYork
Üye
Konu Sahibi
Opera dosya indirme limiti
operadan dosya indirdiğimde , tekrar indirmek istediğmde site bugünlük indirme limitiniz doldu diyor bu sorunu nasıl çöz.?
- - - Eklendi - - -
ltfn
Adilx05
Üye
Siteyle Alakalı Bişey Operanın Öyle Bi sınırlaması Yok
bbakkus
Üye
operayla ilgili değil eğer interneti tek kullanmıyosan dığerleri indiriyo diye olabilir modemi kapa 10-12 sn bekle operayı kapa tekrar gir belki indirirsin
bağlantını kes ve tekrar bağlan çünkü değişken ip kullanıldığı için o an kullanıdığın ip sınırlanıyor bağlantı kapatılıp açılırsa yeni ip atanır devam indirmeye
Tarayıcındaki çerezler ve geçmiş kayıtlı duruyor mu? Kayıtlıysa reset esnasında onları temizlemen gerekiyor. Temizledin ve resetten sonra aynı uyarıyı alıyorsan sorunun kaynağı dns önbelleğindeki bilgiler tahminimce. O zaman onların da silinmesi gerek. Önbelleği nasıl boşaltacağını da tecrübeli arkadaşlar söylesin; zira işin o tarafını ben de bilmiyorum. Belki telefonu kapatıp açmakla oluyordur...
Yusuf0111_Oğuzhan
Üye
siteye normal tarayıcıdan gir limitiniz doldu derse tüm giziiik verierini sil de olur ama operadan olucağını sanmıyorum çünkü sitenin limiti var operanın değil
alpersavasbjk
Üye
bak şimdi yazıyorum opera > seçenekler > yardım > veri kullanımı > (burada oturum ve toplam var toplamı tıkla sol altta sıfırla butonuyla sıfırla ) işlem tamam dır ,,,