:islik sen bu gün bana bir sey sorcaktın sanki :)
Jan Üye Hıı anladım bende mi yazsam ailedekilerin telefonlarını olmaz ama yaa benim senin sandığım gibi benim sanar herkes
Hıı anladım bende mi yazsam ailedekilerin telefonlarını olmaz ama yaa benim senin sandığım gibi benim sanar herkes
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: nickindeki büyük/küçük uyumu qaraqapaq'ı anımsattı Genişletmek için tıkla ... qarapapaq>>> kara papak yani yanlış yazıyorsun
Anti-Okul' Alıntı: nickindeki büyük/küçük uyumu qaraqapaq'ı anımsattı Genişletmek için tıkla ... qarapapaq>>> kara papak yani yanlış yazıyorsun
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben teli karıstırdıysa bitti o Genişletmek için tıkla ... eyw eyw
Uhops Üye hikmet366' Alıntı: sen bu gün bana bir sey sorcaktın sanki Genişletmek için tıkla ... Unutmuşum çok fena hastayım şuan zaten zor yazı yazıyorum
hikmet366' Alıntı: sen bu gün bana bir sey sorcaktın sanki Genişletmek için tıkla ... Unutmuşum çok fena hastayım şuan zaten zor yazı yazıyorum
Invoke Üye Bu arada iyi geceler herkese adım geçince yanda giriyim dedim Çıkıyorum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: mert hosgeldın nasılşın Genişletmek için tıkla ... Sağol, sen nasılsın ?
Bu arada iyi geceler herkese adım geçince yanda giriyim dedim Çıkıyorum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: mert hosgeldın nasılşın Genişletmek için tıkla ... Sağol, sen nasılsın ?
hikmet366 Üye Jan' Alıntı: Hıı anladım bende mi yazsam ailedekilerin telefonlarını olmaz ama yaa benim senin sandığım gibi benim sanar herkes Genişletmek için tıkla ... şuan a kadar sen dahil 2 kişi sordu
Jan' Alıntı: Hıı anladım bende mi yazsam ailedekilerin telefonlarını olmaz ama yaa benim senin sandığım gibi benim sanar herkes Genişletmek için tıkla ... şuan a kadar sen dahil 2 kişi sordu
Preloader Üye Anti-Okul' Alıntı: Unutmuşum çok fena hastayım şuan zaten zor yazı yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ...
Anti-Okul' Alıntı: Unutmuşum çok fena hastayım şuan zaten zor yazı yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ...
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: qarapapaq>>> kara papak yani yanlış yazıyorsun Genişletmek için tıkla ... : baya bi önce anlamını falan yazmıştın ben ilk okuduğumda kara papağan anlamı çıkarmıştım
-qarapapaq-' Alıntı: qarapapaq>>> kara papak yani yanlış yazıyorsun Genişletmek için tıkla ... : baya bi önce anlamını falan yazmıştın ben ilk okuduğumda kara papağan anlamı çıkarmıştım
hikmet366 Üye Anti-Okul' Alıntı: Unutmuşum çok fena hastayım şuan zaten zor yazı yazıyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun .
Anti-Okul' Alıntı: Unutmuşum çok fena hastayım şuan zaten zor yazı yazıyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun .
Uhops Üye hikmet366' Alıntı: geçmiş olsun . Genişletmek için tıkla ... Saol. Sen dün ki konuyu anlat hadi.
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ıyılık keratanın marifetlerını dınlıyorum Genişletmek için tıkla ... ne diyor şuan
anil41kocaeli' Alıntı: ıyılık keratanın marifetlerını dınlıyorum Genişletmek için tıkla ... ne diyor şuan
Uhops Üye JoqeRPoqeR' Alıntı: Neyin var ki hayrola? Genişletmek için tıkla ... Sırtımdan akciğere ve kalbe bişey batıyor gibi.
JoqeRPoqeR' Alıntı: Neyin var ki hayrola? Genişletmek için tıkla ... Sırtımdan akciğere ve kalbe bişey batıyor gibi.
Anil-D Üye abi diyor real racıng guzelmış diyor maxıcepte hkmet abi dıye bırı var cok alıngan dıyor - - - Eklendi - - -
abi diyor real racıng guzelmış diyor maxıcepte hkmet abi dıye bırı var cok alıngan dıyor - - - Eklendi - - -