not defterıne bakmamıs olmasını umuyorum
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: merhaba nasılsınız pek tınan olmadı Genişletmek için tıkla ... seni sormali ben iyiyim allaha sükür.
_YldzEnes_' Alıntı: merhaba nasılsınız pek tınan olmadı Genişletmek için tıkla ... seni sormali ben iyiyim allaha sükür.
Uhops Üye JoqeRPoqeR' Alıntı: İyi Enes sen nasılsın? hoşgeldin bu arada Genişletmek için tıkla ... qaraqapak nick mi değiştirdin?
JoqeRPoqeR' Alıntı: İyi Enes sen nasılsın? hoşgeldin bu arada Genişletmek için tıkla ... qaraqapak nick mi değiştirdin?
Preloader Üye anil41kocaeli' Alıntı: a umut naberya Genişletmek için tıkla ... İyi Anıl abi sen nasılsın? İyisindir umarım ?
anil41kocaeli' Alıntı: a umut naberya Genişletmek için tıkla ... İyi Anıl abi sen nasılsın? İyisindir umarım ?
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: not defterıne bakmamıs olmasını umuyorum Genişletmek için tıkla ... niye ne vardı
anil41kocaeli' Alıntı: not defterıne bakmamıs olmasını umuyorum Genişletmek için tıkla ... niye ne vardı
Preloader Üye Anti-Okul' Alıntı: qaraqapak nick mi değiştirdin? Genişletmek için tıkla ... Hayır ben Umut karıştırdın sen
Anti-Okul' Alıntı: qaraqapak nick mi değiştirdin? Genişletmek için tıkla ... Hayır ben Umut karıştırdın sen
Uhops Üye JoqeRPoqeR' Alıntı: Hayır ben Umut karıştırdın sen Genişletmek için tıkla ... nickindeki büyük/küçük uyumu qaraqapaq'ı anımsattı
JoqeRPoqeR' Alıntı: Hayır ben Umut karıştırdın sen Genişletmek için tıkla ... nickindeki büyük/küçük uyumu qaraqapaq'ı anımsattı
Preloader Üye Anti-Okul' Alıntı: nickindeki büyük/küçük uyumu qaraqapaq'ı anımsattı Genişletmek için tıkla ...
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ne yoktuki maxicep sıtesının kullanıcı adından tut sıtesıne kadar Genişletmek için tıkla ... o o
anil41kocaeli' Alıntı: ne yoktuki maxicep sıtesının kullanıcı adından tut sıtesıne kadar Genişletmek için tıkla ... o o
hikmet366 Üye Jan' Alıntı: eyw hikmet o kadar telefonla napıyosun yaw Genişletmek için tıkla ... annemın babamın benım telefonum yazdım oraya öylesine
Jan' Alıntı: eyw hikmet o kadar telefonla napıyosun yaw Genişletmek için tıkla ... annemın babamın benım telefonum yazdım oraya öylesine
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: qaraqapak nick mi değiştirdin? Genişletmek için tıkla ... Artık öyle bir hakkım yok benim
Anti-Okul' Alıntı: qaraqapak nick mi değiştirdin? Genişletmek için tıkla ... Artık öyle bir hakkım yok benim