İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
göremedim aylardan :( 3 defa güncelledim amberi

amber le gelmiyor bu uygulamayı

http://www.windowsphone.com/s?appid=1fec88c8-3ac0-4b35-9881-f5b200379df4

mağazadan indir sistem güncellemelerini yap sonra gelecek

• Beğen
Tepkiler: power_24

MsD.33

Üye
lumia 520 alacm az kaldı. benide eklyn :-).

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Dün lumia 920 min ( Sarı ) kulaklık silikonunu kaybettim orj kutuda üzerinde takılı olan silikonlar duruyodu diğerleride kulagıma uyumlu değil o tamdır ama şimdi kaybloldu . Nerden bulabilirim o silikonlardan yada elinde onları kullanmayan diğer silikonlardan kullanan arkadaşlardan bir adet rica etsem sarı renkte olandan :/

ÖEY

ÖEY

Üye
Nokia Shop'a veya aksesuar satan yerlere bak. Çankaya'da kesin bulursun (İzmir'de oturduğunu sanıyorum). Gitti Gidiyor v.b. sitelerden de araştırma yapabilirsin:oke:

lynx3333

lynx3333

Üye
Beni de eklermisiniz Lumia 925 :):yuru

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Hattımı değiştiricem ama lumia 920 de numaralarım nasıl olucak simde mi değil mi numaralarım bilmiyorum yeni hattıma numaralarıımı nasıl aktarıcam

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hattımı değiştiricem ama lumia 920 de numaralarım nasıl olucak simde mi değil mi numaralarım bilmiyorum yeni hattıma numaralarıımı nasıl aktarıcam

bu uygulamayı kurun. telefondaki tüm rehberi ve daha fazlasını taşıyacaktır Lumianıza, ancak SIM karttakileri de taşıyor mu emin değilim. sanırım SIM karttaki kişiler için Lumia'nın içinde bi ayar olacaktı :hmmm

- - - Eklendi - - -

düzeltme: siz hat değiştirecekmişsiniz zaten, ben telefon değiştirdiniz sandım. dert etmenize gerek yok, zaten Lumialarda SIM rehberi yok, direk microsoft hesabınızla bağlantılı kişileriniz. (outlook/hotmail, artık hangi mail ile Lumiada oturum açmışsanız). sıkıntı yok yani, hesabınız nerede kişileriniz orada :oke:

elitetr

Üye
820 sarıdan alıp 920 siyaha aktarırsanız benide sevinirim.

PureFood

PureFood

Üye
Herkes 920'ye terfi ediyor arkadaş :D

- - - Eklendi - - -

920 harbi harbi efsane oldu Nokia cephesinde :)

blackcemre

Üye
wifi ile yedeklemeler nasıl geri alınır

YkPkY

YkPkY

Üye
wifi ile yedeklemeler nasıl geri alınır

wifi ile direk alamazsın,azbi data pketin varsa rehber mesaj ayarları datayla yüklenir,tel menüye döndüüğnde wifiyle eşitle yüklü uygulamaları ordan yüklemeye devam eder

PureFood

PureFood

Üye
Gdr2'nin belki de en güzel özelliği; telefon şarj bitmesinden dolayı kapanmasından sonra şarj aleti takılınca anında açılması. Önceden 10 dk bekliyorduk telefon biraz etsin de kendine gelsin diye

blackcemre

Üye
Gdr2'nin belki de en güzel özelliği; telefon şarj bitmesinden dolayı kapanmasından sonra şarj aleti takılınca anında açılması. Önceden 10 dk bekliyorduk telefon biraz etsin de kendine gelsin diye

Evet.

Üst Alt