bu tableti aldım sizce nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
bu tableti aldım sizce nasıl
Maxi IQ, 1.2 GHz NVIDIA Quad Core Tegra 3 dört çekirdekli işlemciye ve 1 GB RAM’e sahip. 16 GB dahili hafızası, microSD desteği ile 64 GB’a kadar yükseltilebiliyor. 1280×800 piksel çözünürlüğündeki 10.1 inç multitouch IPS ekranı yatay konumda da oldukça başarılı bir görüntü kalitesi sunuyor. Ekran ayrıca çizilme ve darbelere karşı Gorilla Glass korumalı.

3G ve Wi-Fi desteği olan MaxiIQ, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip ve kullanışlı birçok Turkcell uygulaması yüklü olarak geliyor. Widget olarak eklenmiş olan Turkcell TV, Turkcell Müzik, Turkcell Dergilik, Turkcell Kitaplık, Turkcell Güncel ve T Market uygulamaları, istenildiği takdirde kaldırılabiliyor. Tasarım konusunda başarılı denilebilecek olan Maxi IQ, 8.4 mm kalınlığında ve 545 gr. ağırlığında. Panaromik fotoğraf ve HD video özelliği bulunan 8 MP led flaşlı arka kamerası ve 2 MP ön kamerası bulunuyor. 3150 mAh bataryası 6-8 saatlik video oynatma imkanı sağlıyor.sizce nasıl cevaplarınız için şimdiden teşekkürler fiyat 960

Buğra

Buğra

Admin
Fiyat?
Tablet guzel kotu degil :spr

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
10.1 inch bi tablet için 3150mah batarya biraz az gibi gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
The Shadow

The Shadow

Üye
Tegra olduktan sonra kasma yaşamzsın güzel seçim :oke:

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürlee fiyat 960 tl bu fiyata aldım değmişmi bide arkadaşlar şarj konusunda sıkıntım var oyun oynarsam maxsimum 2-3 saat

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Fiyat baya fazla gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
Fatic

Fatic

Üye
Fiyat biraz pahali ama film oyun vs. Anlamnda yüzünü kara çıkarmaz ama ısnma sorunu olur.

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürlee

enterneoll

enterneoll

Üye
şarj süren kısa olucak ve çabuk ısınıcak

fk555897

fk555897

Üye
Turkcell Maxi IQ güzel bir tablet ama ben sana Samsung Galaxy Note 10.1 öneririm. Ben kullanıyorum ve memnunum.

furkey

Üye
Aldıktan sonra da sorulur mu be :) Neyse madem sordun cevaplayalım. Performans yönünden sıkıntı yaşatmaz. Ama ram ve batarya yönünden biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Ama güzel bir tablet. Hayırlı olsun şimdiden...

kerem28yuksel

Üye
güzel tabletmiş :oke: ama bu paraya daha iyisini bulabilirdin

lemaynak

lemaynak

Üye
[h=3]bende bunu yeni aldım.. 285tl

Onda V712 Dual Core[/h]Model: Onda V712
CPU: Dual Core 1.5GHz
GPU: Dual Core Mali400*2
RAM: 1GB DDR3
Storage: 16GB
Screen Type: Capacitive Screen
Display Resolution: 1280*800 pixel
Screen: 7 inch IPS screen, 1280*800 pixel
Camera: Dual Camera Front 0.3 Megapixels,Back 2.0 Megapixels
Visible: Angle 180°
Extend Card: Support TF card up to 32GB
Multi-Touch: Yes, 5-points touch
Support Flash and HTML 5
Youtube: Yes
Video: 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV support HDMI
Music: MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
Ebook: TXT, PDF, HTML, RTF, FB2
Android Play (Market): Pre-installed
Email and Browser: Yes, built in
WiFi: 802.11 b/g/n
3G: Not built in
Earphone Interface: 3.5mm
Battery: 5000MAh

[h=3]Onda V712 Dual Core pacakge contain:[/h]1 x Onda V712 Dual Core Android Tablet
1 x USB cable
1 x Charger

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Senin tabletinde özellikleri idare eder iyi

anilari35

anilari35

Üye
kardeşim yakın özelliklerde asus memo pad smart var marka olarak daha iyi destek olarak falan turkcell in cihazlarını huawei yada zte üretiyor bir yanda asus ve memo pad smart 550 tlye teknosada turuncu indirimden bulabilrsin D ayrıca içi turkcell uygulamalarıyla dolu olmuyor iade edebilrsen asus memo pad smart öneririm

blacktalon

blacktalon

Üye
o fiyata cikilacaksa ipad serisi daha iyi ve şık olurdu

Samet.25

Hayirli olsun kardes. Ozellikler iyi fiyay biraz fazla gibi ama almissin artik gule gule kullan. Bide benim fikrim adamlar 4 cekirdekli tablet yapiyo 1gb ram koyuyo bu tarz tabletlere bence 2gb dan assa olmamasi lazim .

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Aslında doğru 2 gb dan aşağı olmaması lazım

Takipçi Satın Al

Üst Alt