sen gıdersen bende gidimmi :bye3: sende gidersen ben ne yaparım :(
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: sen gıdersen bende gidimmi Genişletmek için tıkla ... sende gidersen ben ne yaparım
anil41kocaeli' Alıntı: sen gıdersen bende gidimmi Genişletmek için tıkla ... sende gidersen ben ne yaparım
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: seni fazla tutamatık ama olsun allah rahatlık versin enes napalım Genişletmek için tıkla ... hikmet sonra uykumu alamam yarın hiç gelmem bak
hikmet366' Alıntı: seni fazla tutamatık ama olsun allah rahatlık versin enes napalım Genişletmek için tıkla ... hikmet sonra uykumu alamam yarın hiç gelmem bak
hikmet366 Üye JoqeRPoqeR' Alıntı: valla acı kahveyi bilmem ama yatmadan önce bir tane redbull insanı adamı ayakta tutuyo Genişletmek için tıkla ...
JoqeRPoqeR' Alıntı: valla acı kahveyi bilmem ama yatmadan önce bir tane redbull insanı adamı ayakta tutuyo Genişletmek için tıkla ...
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: sende gidersen ben ne yaparım Genişletmek için tıkla ... kaçta kaltın ki?
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: hikmet sonra uykumu alamam yarın hiç gelmem bak Genişletmek için tıkla ... tamam hadi o zaman uykunu al
_YldzEnes_' Alıntı: hikmet sonra uykumu alamam yarın hiç gelmem bak Genişletmek için tıkla ... tamam hadi o zaman uykunu al
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: kaçta kaltın ki? Genişletmek için tıkla ... 10 11 gibi ne bilim ben bu gün daha uyuyordum
_YldzEnes_' Alıntı: kaçta kaltın ki? Genişletmek için tıkla ... 10 11 gibi ne bilim ben bu gün daha uyuyordum
Preloader Üye hikmet366' Alıntı: 10 11 gibi ne bilim ben bu gün daha uyuyordum Genişletmek için tıkla ... Ramazanda öğlen 2de kalkıyordum
hikmet366' Alıntı: 10 11 gibi ne bilim ben bu gün daha uyuyordum Genişletmek için tıkla ... Ramazanda öğlen 2de kalkıyordum
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: 10 11 gibi ne bilim ben bu gün daha uyuyordum Genişletmek için tıkla ... ben hep 1de kalkıyorum ama huyumdur 11 saat uyumazsam hep uykulu olurum
hikmet366' Alıntı: 10 11 gibi ne bilim ben bu gün daha uyuyordum Genişletmek için tıkla ... ben hep 1de kalkıyorum ama huyumdur 11 saat uyumazsam hep uykulu olurum
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: bendemi uykum geldine yatsammı Genişletmek için tıkla ... kanka fındık düşüşlerde ya 6. 30 Telefon alamaya bilirim
anil41kocaeli' Alıntı: bendemi uykum geldine yatsammı Genişletmek için tıkla ... kanka fındık düşüşlerde ya 6. 30 Telefon alamaya bilirim
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: ben hep 1de kalkıyorum ama huyumdur 11 saat uyumazsam hep uykulu olurum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - JoqeRPoqeR' Alıntı: Ramazanda öğlen 2de kalkıyordum Genişletmek için tıkla ... senin oruç kabul oldunu endişeleniyorum
_YldzEnes_' Alıntı: ben hep 1de kalkıyorum ama huyumdur 11 saat uyumazsam hep uykulu olurum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - JoqeRPoqeR' Alıntı: Ramazanda öğlen 2de kalkıyordum Genişletmek için tıkla ... senin oruç kabul oldunu endişeleniyorum
Preloader Üye hikmet366' Alıntı: - - - Eklendi - - - senin oruç kabul oldunu endişeleniyorum Genişletmek için tıkla ... Bende endişeliyim kışın bolca vaktim olucak kazasına tutarım
hikmet366' Alıntı: - - - Eklendi - - - senin oruç kabul oldunu endişeleniyorum Genişletmek için tıkla ... Bende endişeliyim kışın bolca vaktim olucak kazasına tutarım
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: hadi son kez yoksa çıkamayacağım ben bu maxiden Genişletmek için tıkla ...