Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C6-01 Soft Format ve Hard Format Atma
Sponsorlu Bağlantılar
OttomaN TigeR
Üye
Konu Sahibi
Nokia Suite ile yazılımı tekrar yüklemeyi dene, surun düzelmezse soft format at.
hayır hard format tamamen c:telfn hafızası ile ilgili bi işlem hafıza kartına dokunmaz
e6 c7 n8 e7 de hard format mass memory'yi de siliyo (e6 da silmisti)
Atakan Caglayan
Üye
Teşekkürler
Anil-D
Üye
soft *#7370# hartta ses acma kapama kamera telı.acma dügmesine aynı anda bas
fuhrer6161
Üye
arkadaşlar bende pin kodu istiyo hoşgeldin falan yazmıyo nasıl olacak ya
OttomaN TigeR
Üye
Konu Sahibi
Tam olarak yapmak istediğin şey nedir?
cturan97
Üye
aynı sorun bende de var. yaklaşık olarak 10dur denıyorum. açılışta pin kodu soruyo hoşgeldiniz yazısı çıkmıyo. hard format atmada sorunum var
OttomaN TigeR
Üye
Konu Sahibi
Bu yöntem bir çok kez denenmiştir arkadaşlar.
ydgr4
Üye
hard format yerine bilgisayardan belleyi yeniden ovi suitedan yüklesek aynı anlama gelmez mi?
OttomaN TigeR
Üye
Konu Sahibi
Evet Nokia Suite ile yeniden fw yüklemeniz aynı anlama gelir fakat yedeğinizi tekrar yüklemeniz durumunda cihazdaki sorunun devam etme olasılığını da düşünmeniz gerekiyor.
Evet Nokia Suite ile yeniden fw yüklemeniz aynı anlama gelir fakat yedeğinizi tekrar yüklemeniz durumunda cihazdaki sorunun devam etme olasılığını da düşünmeniz gerekiyor.
Yani. Fakat bir çok kullanıcı, Nokia suite ile yeniden yazılım yüklemesine müteakiben yinede aynı hataları almışlardır. Garanti çözüm ise bana göre her zaman orjinal fw yada Cfw'nin phoenix ile flash atılması olmuştur.
dogankarun
Üye
Emeğine sağlık arkadaşlar. Soft format attım telefonum stabil bi hale geldi. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.