İphone 4 mü? S3 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 mü? S3 mini mi?
arkadaşlar s3 minim var 5 ay önce falan sıfır almıştım. arkadaşımda ip4 var garantli kutulu benimki gibi bir cihaz arka kasasında çiziler varmış biraz kapla kullanıcağım için sorun değil benim cihazım harbiden bebek gibi çizik bulamazsınız filmsiz kullanmadım. 16 gb modeli var. ios 6.1.3 yüklü sizce s3 minimi ip4 ile takas etmeli miyim? fazla oyun oynamıyorum sayılı oyunlar oda yüksek işletim sistemi gerektirmiyor. genellikle internetteyim sosyal ağlar whatsapp falan müzik dinliyorum şarj durumuda göz önünde bulunursa sizce napmalıyım?
2.el satışlarında birde hangisi ile kaybetmem seneye falan ip4ü satsam ne kadar eder s3 mini ne kadar eder?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
iphone'ı satsan tabiki samsung kadar zararın olmaz

flcn01

Üye
İphne 4 Kasası Güzelse değiş ilerde s3 mini fiyatı düşer ama iphone 4'ün fiyatı düşmez ama s3 mini daha çok uygulama ve oyun kaldırıyor .

MaxipmaN

Üye
çamur gibi ekranı hariç s3 mini daha mantıklı

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Samet.25

Iphone 4s olsa tamam da 4 ile degismeni tavsiye etmem cunku ios7 i4 de kasiyo yani guncellesen ios7 ye kasmalardan kullanamiyacaksin ios6 da kalsan eski surum cihaz kullanmak zorunda kalcan s3 minide kalmani tavsiy ederim

uguro

uguro

Üye
S3 mini de kalmanı tavsiye ederim... 4S Olsa tama ama iphone 4 ile değmez S3 özellik bakımından Kesinlikle daha iyi (y)

Kerim.

Kerim.

Üye
oyun oynamıyorsan değiştir pişman olacağını sanmam.

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuan telefonum romlu ve rootlu iphonedada böyle birşey var mi? App storedaki ücretli uygulamalari ucretsiz indirip yukluyebilmek memkun mu mesela androidde apk maniadan yukluyebiliyoruz.

Kerim.

Kerim.

Üye
25pp kullanarak ücretsiz indirebilirsin paralı uygulamaları

Symbianize

Symbianize

Üye
Birincisi s3 olsa değişme derdim ama s3 mini ise değiş gitsin 25pp ilede ücretsiz yüklersin uygulamaları sd data arama derdin kalmaz retina ekranı görünc kendinden geçersin ios kullandınmı rahatlıgı hissedersin bence değiş

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Birincisi s3 olsa değişme derdim ama s3 mini ise değiş gitsin 25pp ilede ücretsiz yüklersin uygulamaları sd data arama derdin kalmaz retina ekranı görünc kendinden geçersin ios kullandınmı rahatlıgı hissedersin bence değiş
Dostum peki ios7 gelince kasma falan olur mu jailbreak olayi nedir

Samet.25

Dostum peki ios7 gelince kasma falan olur mu jailbreak olayi nedir

Ios7 kasiyo bide bircok ozelligi keserek veriyolar i4 e ios7 yi degismeni tavsiye etmem s3 mini de i4 den dusuk bi cihaz degil

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Satarken tabi ki iphone cihazlar çok daha az zarar ettirir. Bence değiştir. Çünkü S3 mini bir yıl sonra kozmetik olarak da 10/5-6 seviyesine düşecektir. Ama İphone'u camlarını çizmedikten sonra o duruma getiremezsin.

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
dostum 1 sene sonrada olsa benim cihazımın 10-8,5-9 seviyesinde olur emin olabilirsin :)
Satarken tabi ki iphone cihazlar çok daha az zarar ettirir. Bence değiştir. Çünkü S3 mini bir yıl sonra kozmetik olarak da 10/5-6 seviyesine düşecektir. Ama İphone'u camlarını çizmedikten sonra o duruma getiremezsin.

frk uzn

frk uzn

Üye

Ios7 kasiyo bide bircok ozelligi keserek veriyolar i4 e ios7 yi degismeni tavsiye etmem s3 mini de i4 den dusuk bi cihaz degil
arkadaş ios 7 yi silah zoruyla güncelletmiyorlar arkadaşın dediği şeyleri sos yal ağları müzik dinlemeyi 6.1.3 tede yapa bilir ;)

- - - Eklendi - - -

arkadaş ios 7 yi silah zoruyla güncelletmiyorlar arkadaşın dediği şeyleri sos yal ağları müzik dinlemeyi 6.1.3 tede yapa bilir ;)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Iphone 4 daha iyi

tapatalk

tapatalk

Üye
retina ekran dediğinde bişeye benzese

Takipçi Satın Al

Üst Alt