n95 8gb video çekim sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekko

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb video çekim sorunu
arkadaşlar n95 8gb telefona sonversiyon yazılım attım 15.0 .015 video çekiminde takılmalar oluyor ve flash da kırmızı ışık yanıp sönüyor, önceki versiyonda sorun yokdu , yazılımdan olabilir mi?

mahony66

mahony66

Üye
Büyük ihtimalle yazılımdan böyle hatalar olabiliyor bazen.Ama benim anlamadığım N95 8 gb zaten yeni çıktı attığın versiyonda da gözle görünmeyen ufak düzeltilmeler yapıldı sadece sanırsam.Merak için mi attın ?

ersoy

ersoy

Üye
videodaki takılmalar hafıza kartından kaynaklanıyordur büyük bir ihtimalle,format atın...

buraq24

buraq24

Üye
versiyon ihtiyacını neden duydun arkadaşım acaba farklılık varsa yazarmısın bi çünkü daha çok yeni

serhat_002

serhat_002

Üye
arkadaşlar bende n95 8GB aldım telefon hafızası 8GB ama boş yer iç yok 8GB olduğu için hafıza kartına gerek duymadım ama dediğim gibi n95 8GB 'ta hiç boş yer yok
ÜSTELİK HAFİZASI BOŞ HİÇBİRŞEY YÜKLEMEDİM

ersoy

ersoy

Üye
araçlar-yardımcı programlar klasörü-hafıza -tıkla orada bir bakın bakalım boş yer varmı???

topcuesk

Üye
benim tlf dada (n95 8gb) v 31.2.008 yüklü video çekiminde tutukluk yapıyor. daha önceki versiyonda böyle bir şey yoktu gücellemeden sonra böyle oldu

green-07

Üye
Disk birleştirin birşey kalmıyor..

jushinge

Üye
ben de de suan n95 8gb var ve hafızası kilitli dio o kilidi nasıl acabiliriz ?????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt