Temiz garantili S2 yada gm discovery

Sponsorlu Bağlantılar

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
Temiz garantili S2 yada gm discovery
Başlıkta yazdığım gibi en fazla 600 Tl verebilirim

Kerim.

Kerim.

Üye
git sıfır discovery al 600 lira o zaten.bulamıyorum diyorsan carrefourda var olmazsa gördüğün her telefoncuya gir mutlaka olur birinde

leamer

Üye
Başlıkta yazdığım gibi en fazla 600 Tl verebilirim

pmden ulaş bana.s2 var garantisi dvm ediyor.agrizasi var ses acma,kismada.garantiye vericem.tatildeyim suan ist pzt dondugmde gondericem.dusunursen 500 dusunuyorum ben fiyat olarak

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
git sıfır discovery al 600 lira o zaten.bulamıyorum diyorsan carrefourda var olmazsa gördüğün her telefoncuya gir mutlaka olur birinde

Heryerde önsiparişli ama yınede bir araştiyim.

hakan058

hakan058

Üye
hiç düşünmeden migros a git kardeşim. şuan inserte girdi. 600 tl general mobil

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Gm zaten 600 sıfır al

pegasus214

Üye
hocam her yerde var nerde ise gm 600 tl ye arkadaşın dediği gibi .Ama ufak bi tavsiye yanlış anlama s3 mini al .temiz bulursan s2 al çift hat düşünüyosan casper via ya bak .casper vardı a6108 sattım1 hafta önce şimdi s3 mini var . demem şuki pek GM ye bulaşma xperia p al secenegin çok 600 tl ayırdıktan sonra temiz telefon bulabilirsiniz. ama s2 ler biraz canınızı sıkabilir çerceve si soyuluyor görünüm bozuluyor felan .

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
hocam her yerde var nerde ise gm 600 tl ye arkadaşın dediği gibi .Ama ufak bi tavsiye yanlış anlama s3 mini al .temiz bulursan s2 al çift hat düşünüyosan casper via ya bak .casper vardı a6108 sattım1 hafta önce şimdi s3 mini var . demem şuki pek GM ye bulaşma xperia p al secenegin çok 600 tl ayırdıktan sonra temiz telefon bulabilirsiniz. ama s2 ler biraz canınızı sıkabilir çerceve si soyuluyor görünüm bozuluyor felan .

Hocam istediğim çift hatlı telefon değil Gm discovery donanımına göre ucuz beni yönlendiren şey bu oldu

Üst Alt