"cihazınız modifiye edildi" ne demektir?

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
Rom ile alakası yok diyen arkadas; adam root yapmis ve root u düzgün kaldiramamis. Cwm duruyo diyo. Cwm yi de silecek tabi sorun hala devam edebilir. Konular hakkinda emin olmadiginiz durumlarda ihtimalleri goz onunde bulundurmak gerekir

yigitovski

yigitovski

Üye
Rom ile alakası yok diyen arkadas; adam root yapmis ve root u düzgün kaldiramamis. Cwm duruyo diyo. Cwm yi de silecek tabi sorun hala devam edebilir. Konular hakkinda emin olmadiginiz durumlarda ihtimalleri goz onunde bulundurmak gerekir

Root u belirtmemis daha önce :)

e-erdal

Üye
    Konu Sahibi

evet root vardı telefonda ama kaldırdım diye söylememiştim. demekki kaldırılmamış. forumlarda araştırdım CWM dosyasını kaldırmayı. birçok kişi sorunun yeni stock rom yükleyerek çözüleceğini yazmış. artık benim için tek çare 4.0.4 rom u odin ile yükleyerek telefonu ilk haline döndürüp güncelleme yapmak olacak.

- - - Eklendi - - -

Telefona format atarak bütün sorunu çözdüm sonunda. telefondaki o CWM dosyası da kalktı nihayet. güncellemeyi de kurdum. şu anda herşey süper :) zaman ayırıp yorumlarınızla bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Tyrann

Tyrann

Üye
arkadaşım aynı sorun bendede oldu,telefonda android 4.1.1 vardı ve rootluydu,modifiye edildi hatası alıyodu.bende bilgisayara bağladım,kies de 4.1.2 güncellemesi göründü,yüklemek istedim %99 da kaldı bende iptal ettim sonra bikaç kere daha denedikten sonra kies güncellemeyi yükledi

• Beğen
Tepkiler: kama418
Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya hocam demeşsinde uygulamalarım silinsin istemiyorum güncellemenin amacı yeni özelliklerle onları sağlıklı kullanmak için yazlımın hızlanmasıdır siz boş telefonana güncellemeyi kursanızda yavaşlık yaşıyıcaksınız wipe işlemlerini yapmayınca siz boş telefonu bırakın dolu telefona güncelleme yapmaya çalışıyorsunuz tabi olmuyorda uygulamalardan vazgeçin veya yedek alın markette var yedek programları yani sağlıklı bir güncelleme istiyorsanz mecburen silin uygulamalrını ve wipe işlemlerinide yapın!

Terzi38

Terzi38

Üye
benım telefon rootlu falan degıl ama bendede cıhaz modıfıye edıldı dıyor samsungu aradım guncelleme sırası ıle dagıgıtılıyor dıyor su an hala dagıtım asamasındaymıs adsl ınternet yok bende kıesten guncelleme yapamıyıorum mecbur sırayı bekleyecegım

ygobel28

Üye
S.a arkadaslar bende telefonu framaroot programi ile rootlamistim telefona kurup cok kolay olmustu butun rootlu uygulamalari falan kullaniyodum sonra guncelleme yapmak icin yine ayni programla unroot ettim gincelemeleri kontrol ettim 66 mb lik bir guncelleme geldi ve telefon yeniden basladiginda cihaz modfiye hatasi aldim ve ne yaptiysam duzelmedi ne yapmam gerekir ?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
S.a arkadaslar bende telefonu framaroot programi ile rootlamistim telefona kurup cok kolay olmustu butun rootlu uygulamalari falan kullaniyodum sonra guncelleme yapmak icin yine ayni programla unroot ettim gincelemeleri kontrol ettim 66 mb lik bir guncelleme geldi ve telefon yeniden basladiginda cihaz modfiye hatasi aldim ve ne yaptiysam duzelmedi ne yapmam gerekir ?

Aynı sorun aynı yöntem çare bulunca bana da haber ver

fthakan

fthakan

Üye
S3 mini kullanıyorum bendede aynisi olmustu markette uygulamalari guncellereken google talk yerine gelen uygulama google play service güncelleme uyarisi verdi guncelledikten sonra modifiye uyarisi verdi diye düşünüyorum appsaver ile uygulamaları yedekledim ve format attim sorun duzeldi.

hdb8687

hdb8687

Üye
Arkadaşlar yigitovski arkadaşın da dediği gibi daha önce launcher yüklediyseniz bunların dosyaları böyle soruna neden oluyor. Ben dün aynı sorunla karşılaştım ve nette araştırma yaparken bu siteye yöneldim ve yukarıda yazılanları okudum. Önceki launcher dosyalarını sildim. Sadece nova kalmış ve hala aynı hatayı veriyordu. Onu da sildim ve sorun çözüldü. Kesinlikle format atmayın derim. Çünkü o kadar emek verip bi yığın program yüklüyorsunuz, hepsi bi çırpıda heba oluyor.
Bilgisinden faydalandığım yigitovski arkadaşıma teşekkür ederim.

fky58

fky58

Üye
Yapmanız gereken sunlar hangi sürümü yüklemek istiyorsaniz bilgisayarınıza indirin sonrabu yazılımı telefona yüklemek icin Odin programını bilgisayarınıza indirin telefonu download moduna alin usb bağlayın odin i acin pfd yazan yerden indirdiğiniz yazılımı secerek start butonuna basın işlem yaklaşık 5 dk sürüyor bu kadar basit.
Imeil farklı olan cihazlar da şebeke gidebilir onlarda arızapact diye bi program var o tuzeltiyor. Ben denedim once 4.0.4 vardi sonra 4.1.2 daha sonrada en yenisi 4.3 yükledim telefonum s3 ve hala modifiyeli deyip duruyor... :)))

veli-_-802

veli-_-802

Üye

Adam haklı beyler. Bu konu kesinlikle root ile ilgili. Cihazım s3 mini ve aynen arkadaşın aldığı bildirimi alıyorum bende. Cihazınız modifiye edildi güncelleme mevcut değil. Diye. Root u düzgün kaldıramamışsınız. Ben rootu kaldırdığım anda güncelleme yapabiliyorum şahsen.:) :spr

fky58

fky58

Üye
root nasıl kaldırılıyor

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Odin ile stock rom flash yada stock roma donup rootu kaldıp sayaci sıfırla programin sdi tringle away di

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
evet bi kaç tane kurup beğenmediklerimi kaldırdıklarım olmuştu. launcher ile alakalı bütün dosyaları sildim ama silmediklerim de olabilir. tam okarak hangi dosyaların launcher dosyası olduğunu bilmediğim için, rastgele birşey silerek sistem dosyalarına zarar verebilirim diye düşünüyorum. ayıca telefonumda birşey farkettim. root u kaldırdıktan sonra uygulama menüsünde root a ait CWM diye bir dosya kalmış. bu dosyayı ne yaptıysam silemedim. acaba bununla alakalı olabilir mi?

Arkadaslar gerekli aciklamayi yapmis Root kaldirilip orjinal fw flashlanacak odin ile

Son düzenleme:

Üst Alt