Rom ile alakası yok diyen arkadas; adam root yapmis ve root u düzgün kaldiramamis. Cwm duruyo diyo. Cwm yi de silecek tabi sorun hala devam edebilir. Konular hakkinda emin olmadiginiz durumlarda ihtimalleri goz onunde bulundurmak gerekir

Root u belirtmemis daha önce![]()
Root u belirtmemis daha önce![]()
zaman ayırıp yorumlarınızla bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar.S.a arkadaslar bende telefonu framaroot programi ile rootlamistim telefona kurup cok kolay olmustu butun rootlu uygulamalari falan kullaniyodum sonra guncelleme yapmak icin yine ayni programla unroot ettim gincelemeleri kontrol ettim 66 mb lik bir guncelleme geldi ve telefon yeniden basladiginda cihaz modfiye hatasi aldim ve ne yaptiysam duzelmedi ne yapmam gerekir ?
Aynı sorun aynı yöntem çare bulunca bana da haber ver

))Rom ile alakası yok diyen arkadas; adam root yapmis ve root u düzgün kaldiramamis. Cwm duruyo diyo. Cwm yi de silecek tabi sorun hala devam edebilir. Konular hakkinda emin olmadiginiz durumlarda ihtimalleri goz onunde bulundurmak gerekir

evet bi kaç tane kurup beğenmediklerimi kaldırdıklarım olmuştu. launcher ile alakalı bütün dosyaları sildim ama silmediklerim de olabilir. tam okarak hangi dosyaların launcher dosyası olduğunu bilmediğim için, rastgele birşey silerek sistem dosyalarına zarar verebilirim diye düşünüyorum. ayıca telefonumda birşey farkettim. root u kaldırdıktan sonra uygulama menüsünde root a ait CWM diye bir dosya kalmış. bu dosyayı ne yaptıysam silemedim. acaba bununla alakalı olabilir mi?