Uygulama mağazalarında çürüyen 700 bin uygulama var

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefon kullanım oranlarına bağlı olarak uygulama mağazalarında bulunan içerikler de sürekli artıyor. Günde ortalama 2.371 uygulamanın mağazalara eklendiği bir ekosistemde bu uygulamaların tümünün kullanıcısı bulunup bulunmadığı merak ediliyor.

Yapılan araştırmalara göre App Store’da yer alan 617.436 uygulamanın %60’ı şimdiye kadar hiç güncelleme almamış Google Play’de 484.271 uygulamadan %41’i, Windows Phone uygulamalarının ise %69’u hiç güncelleme almamış.

Android uygulamalarının günde ortalama 2.341’ine güncelleme gelirken iOS’da ise bu sayı 806.

hikmet366

hikmet366

Üye
oH oh ben telefon alınaca keyifle yüklüyecem

.caner.

.caner.

Üye
:tşk:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
nasıl yani android daha mı güncel oluyor program yönünden?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
nasıl yani android daha mı güncel oluyor program yönünden?

Aslında o yönden pek üstün değil. Aynı güncellemeleri alıyorlar genelde. Android uygulamalarında iOS'e göre daha fazla sorun oluştuğu için güncellenmesi gerekiyor. Destek konusunda iki platformunda bir sorunu yok bana göre. Yazılımları sürekli iyi hale getirmeye çalışıyorlar.

Megandroid

Megandroid

Üye

Aslında o yönden pek üstün değil. Aynı güncellemeleri alıyorlar genelde. Android uygulamalarında iOS'e göre daha fazla sorun oluştuğu için güncellenmesi gerekiyor. Destek konusunda iki platformunda bir sorunu yok bana göre. Yazılımları sürekli iyi hale getirmeye çalışıyorlar.

Paylasim icin tesekkurler. Bu arada onlar bir guncelleme icin. Yani androidte ve iosta ayni uygulama icin android 1 guncelleme alirken ya da gec alirken ios daha erken ve cok cabuk guncelleniyor.

Bir sorunda surdaki androidte sorun gidermek icin cikarken iosta daha kullanisli ve guzel yapmak icin cikiyor. Store da bulunan uygulamalarin cogu 3. kisiler tarafindan yuklenmis sahte uygulamalar. Ama yinede guncelleme iyidir :oke:

nokia_belle

nokia_belle

Üye

android'in şu yönüde var 3. parti uygulamalar çok fazla kontrol edilmeden mağzaya yükleniyor sonrasında kullanıcılar sorunla karşılaşıyor apple'ın mağzası bu yönden fazla dikkatli o konularda telefona hasar verebilcek uygulamaları pek barındırmıyorlar
Aklıma ilk o geldi zaten,kişisel bilgilerinize ulaşmak için kurulan basit programlar ama güncellemeye gerek duymadan orada dursunda işime yarasın mantığıyla çalışan uygulamalar aklıma ilk gelen oldu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Aynen öyle ANIL :D bazı arkadaşlar android uygulamaları daha güncel oluyor diye iddia etmeden söylemek lazım iyi yerden yakalamışsın :) inanmayanlar güncellenen uygulamaların açıklama bölümlerine bakabilir.

Türe

Türe

Üye
Misal EZAN VAKTİ PRO. 1 hafta icinde 3 4 guncelleme aldi

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
[ENGİN];6446233' Alıntı:

Aynen öyle ANIL :D bazı arkadaşlar android uygulamaları daha güncel oluyor diye iddia etmeden söylemek lazım iyi yerden yakalamışsın :) inanmayanlar güncellenen uygulamaların açıklama bölümlerine bakabilir.

Evet ama bu yapımcılara ve uygulamalara göre değişkenlik gösterebiliyor. Bazı uygulamaların güncellemeri ilk olarak Android için sunulabiliyor daha çok tam tersi ilk olarak iOS için çıkıyor ama :D Sonuç olarak Android mağazasının güncelleme konusunda bir sıkıntısı yok. Popüler olan uygulamaların güncellemeleri eş zamanlı geliyor.

tapatalk

tapatalk

Üye
Uygulamalara gelen yeni özellikler android ve ios için eş zamanlı geliyor

Türe

Türe

Üye
Keşke arayüzleri de aynı olsa. Çoğu uygulamanın iOS versiyonu daha oturmuş ve şık duruyor.

Symbianize

Symbianize

Üye
Özenilerek yapılan işle baştan savma iş asla bir değildir

tapatalk

tapatalk

Üye
tapatalk

tapatalk

Üye

Bir elin parmaklarını geçmez. Genelleme yapıyorum.
benim kullandığım google uygulamalarının tamamı, viber , vine, ve daha birsürü var. önemli olanların hepsi güncellediler arayüzleri ve çok hızlandı tripple buffer sayesinde :D. Yeni youtube mükemmel oldu zaten. ios kullanıcılarının ios7 arayüzüne uygun diye yorum yapmalarıda ayrı komik

Türe

Türe

Üye
benim kullandığım google uygulamalarının tamamı, viber , vine, ve daha birsürü var. önemli olanların hepsi güncellediler arayüzleri ve çok hızlandı tripple buffer sayesinde :D. Yeni youtube mükemmel oldu zaten. ios kullanıcılarının ios7 arayüzüne uygun diye yorum yapmalarıda ayrı komik

:ah

Beyazlık yönünden öyle demişlerdir.