ram varmi nedir ?512 mb ram var
samsungun sitesnde ramle alaklii bsey yazmyo bzi sitelerde de 768mb ram yazyo kafam karsti ondan oyle yazdm ..768 yazıo özelliklerde ama 665 telde öle gözüküyor. kendim kullaniorum s6310Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O zmn sennki dogrudr kardes ..
o da yanlıştır telefona terminal emulator yükleyip free komutunu yazarak gerçek rami gorebilirsin oradaki kandırmaca...O zmn sennki dogrudr kardes ..
- - - Eklendi - - -
Bide temple run subway surf bu tarz oyunlarda skntı ysyormusn rahatlkla oynayabiliyormusun ?
amma ballısınız ha ace 2 de bile kullanıcıya kalan 1 gbtemple run2 rahatlikla oynadım angry birds de rahatlikla oynadım subway surf u denemedim
- - - Eklendi - - -
4gb dahili hafiza yazio ama 1.35 gb kalio kullanicıya 1.35 gb yani dahili hafıza

sdswap diye birşey var bulunalı aylar olduace 2 de 1gb mı kalıor kullanicıya? ee ozaman asphalt 8 nasıl oynuolar oyun 1.4 gb falan obb dosyası
- - - Eklendi - - -
4x zoom var.kasma problemi yasamadım simdiye kadar.nette yazmior fm radyodan kayıt ozelligi var.1.35 gb dahili hafıza.jely bean son surumunu alcak cihaz.bîrde tel guncellemesi daha gelmedi ilk cıktğındaki sürüm bi sorun oldugunda guncelleme cikarırlar zaten.hoparlörü gayet iyi.kulaklık cikısıda öle.baska sorun varsa sorabilirsin
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkamera performansı böle
birde framaroot prosu ile kolayca root edilebiliniyor.ama rootladın mı teli guncelleme alamazsın.guncellemeyi denetle dediginde cihazıniz modifiye edıldi guncellemeler mevcut degil hatası alıniyor.bu butun samsung jely beanlerde oluo.galiba bu samsungun root yapılmasini engellemek için yaptıgi bir yontem

git kendi telefonun için modifiye edilmiş vold.fstab dosyasını bul indir root explorer la system/etc ye gir yukarıdan mount R/W yap oraya at sonra telefonu yeniden başlatbu vold.stab dosyası ile mi alakalı o ışlem bende yapmak ıstiyorum sdswap işlemini nasıl yaparım

o zaman directory bind programını bir dene telefonun kendi hafızasında gostermeye yarıyordu galibaıste modifiyeli vold fstab yok benim tele göre
tamam ônerilerin için saol

oluyor olması lazım o kadar büyük oyunlar için denemedim ama pes te çalışıyor bi denebi sorum olacak nfs indirdim 1.8 gb extsdcardda. telefonun
hafizasi 1.35 gb oyun telin hafizasindan buyuk
olunca oluyor mu