samsung galaxy young s6310 ram ???

Sponsorlu Bağlantılar

Churchil

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy young s6310 ram ???
Arkadaslar bu modelde ram var mi varsa kac ram ?

JosephLion

JosephLion

Üye
ram varmi nedir ? :D 512 mb ram var

AHKE

AHKE

Üye
768 yazıo özelliklerde ama 665 telde öle gözüküyor. kendim kullaniorum s6310

AHKE

AHKE

Üye
temple run2 rahatlikla oynadım angry birds de rahatlikla oynadım subway surf u denemedim

- - - Eklendi - - -

4gb dahili hafiza yazio ama 1.35 gb kalio kullanicıya 1.35 gb yani dahili hafıza

isimsiz_01027

isimsiz_01027

Üye
Arkadaşım ben de o telefonu almayı düşünüyorum ama hakkında pek yorum yapılmamış telefon nasıl kasma var mı eksi yönü arti yönleri sence neler ayrıntılı bi şekilde anlatırsan ii olur bide kamerada yakınlaştirma war mi?

The Shadow

The Shadow

Üye
O zmn sennki dogrudr kardes ..

- - - Eklendi - - -

Bide temple run subway surf bu tarz oyunlarda skntı ysyormusn rahatlkla oynayabiliyormusun ?
o da yanlıştır telefona terminal emulator yükleyip free komutunu yazarak gerçek rami gorebilirsin oradaki kandırmaca...

- - - Eklendi - - -

temple run2 rahatlikla oynadım angry birds de rahatlikla oynadım subway surf u denemedim

- - - Eklendi - - -

4gb dahili hafiza yazio ama 1.35 gb kalio kullanicıya 1.35 gb yani dahili hafıza
amma ballısınız ha ace 2 de bile kullanıcıya kalan 1 gb :angry:

AHKE

AHKE

Üye
ace 2 de 1gb mı kalıor kullanicıya? ee ozaman asphalt 8 nasıl oynuolar oyun 1.4 gb falan obb dosyası

- - - Eklendi - - -

4x zoom var.kasma problemi yasamadım simdiye kadar.nette yazmior fm radyodan kayıt ozelligi var.1.35 gb dahili hafıza.jely bean son surumunu alcak cihaz.bîrde tel guncellemesi daha gelmedi ilk cıktğındaki sürüm bi sorun oldugunda guncelleme cikarırlar zaten.hoparlörü gayet iyi.kulaklık cikısıda öle.baska sorun varsa sorabilirsin

- - - Eklendi - - -

kamera performansı böle
birde framaroot prosu ile kolayca root edilebiliniyor.ama rootladın mı teli guncelleme alamazsın.guncellemeyi denetle dediginde cihazıniz modifiye edıldi guncellemeler mevcut degil hatası alıniyor.bu butun samsung jely beanlerde oluo.galiba bu samsungun root yapılmasini engellemek için yaptıgi bir yontem

The Shadow

The Shadow

Üye
ace 2 de 1gb mı kalıor kullanicıya? ee ozaman asphalt 8 nasıl oynuolar oyun 1.4 gb falan obb dosyası

- - - Eklendi - - -

4x zoom var.kasma problemi yasamadım simdiye kadar.nette yazmior fm radyodan kayıt ozelligi var.1.35 gb dahili hafıza.jely bean son surumunu alcak cihaz.bîrde tel guncellemesi daha gelmedi ilk cıktğındaki sürüm bi sorun oldugunda guncelleme cikarırlar zaten.hoparlörü gayet iyi.kulaklık cikısıda öle.baska sorun varsa sorabilirsin

- - - Eklendi - - -

kamera performansı böle
birde framaroot prosu ile kolayca root edilebiliniyor.ama rootladın mı teli guncelleme alamazsın.guncellemeyi denetle dediginde cihazıniz modifiye edıldi guncellemeler mevcut degil hatası alıniyor.bu butun samsung jely beanlerde oluo.galiba bu samsungun root yapılmasini engellemek için yaptıgi bir yontem
sdswap diye birşey var bulunalı aylar oldu :D

AHKE

AHKE

Üye
bu vold.stab dosyası ile mi alakalı o ışlem bende yapmak ıstiyorum sdswap işlemini nasıl yaparım

The Shadow

The Shadow

Üye
bu vold.stab dosyası ile mi alakalı o ışlem bende yapmak ıstiyorum sdswap işlemini nasıl yaparım
git kendi telefonun için modifiye edilmiş vold.fstab dosyasını bul indir root explorer la system/etc ye gir yukarıdan mount R/W yap oraya at sonra telefonu yeniden başlat :)

AHKE

AHKE

Üye
ıste modifiyeli vold fstab yok benim tele göre

AHKE

AHKE

Üye
tamam ônerilerin için saol

AHKE

AHKE

Üye
bi sorum olacak nfs indirdim 1.8 gb extsdcardda. telefonun
hafizasi 1.35 gb oyun telin hafizasindan buyuk
olunca oluyor mu

The Shadow

The Shadow

Üye
bi sorum olacak nfs indirdim 1.8 gb extsdcardda. telefonun
hafizasi 1.35 gb oyun telin hafizasindan buyuk
olunca oluyor mu
oluyor olması lazım o kadar büyük oyunlar için denemedim ama pes te çalışıyor bi dene :)