Birisi yardım etsin çıldırmak üzereyim.

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Kardeşim umarım aklıma gelen olmamıştır.Ben telefonu aldığımda sim kart okucusu bozuktu bana bozuk telefon sattılar.Kvk 130 tl sim kart okucusunu değiştirme ücreti aldı.Daha 2 günlük cihazı kullanıcı hatası diyip para aldılar.Çok uğraşmama rağmen sonuçta parayla yaptırdım eğer sendede o sorun varsa söyliyim kvk 130 tl'ye yapıyor.Onun dışında başka bir çözüm bilmiyorum ya sim kartında bir sorun vardır başka bir arkadaşında avea sim kartı varsa sana uyan onda bi dene derim aynı sorun ise en son çare olarak kvk ya kalırsan dediğim gibi paralı

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim umarım aklıma gelen olmamıştır.Ben telefonu aldığımda sim kart okucusu bozuktu bana bozuk telefon sattılar.Kvk 130 tl sim kart okucusunu değiştirme ücreti aldı.Daha 2 günlük cihazı kullanıcı hatası diyip para aldılar.Çok uğraşmama rağmen sonuçta parayla yaptırdım eğer sendede o sorun varsa söyliyim kvk 130 tl'ye yapıyor.Onun dışında başka bir çözüm bilmiyorum ya sim kartında bir sorun vardır başka bir arkadaşında avea sim kartı varsa sana uyan onda bi dene derim aynı sorun ise en son çare olarak kvk ya kalırsan dediğim gibi paralı
reyis okuyucu bozuk olsaydı vodafonda da sıkıntı çıkardı. bu sorun sadece avea da oluyor.

- - - Eklendi - - -

veeee beyler manuel şebeke seçimimde de aynı hata. tek çare sıfırlamak. düzelmezse yarın anında vodafon aqanzi :D

Lumia820

Lumia820

Üye
Kur global romu
Fişekle telefonu :D

n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sameet33
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
senin telinde bişey yok kardeşim.tüm suç Avea da.eğer vodafone da sorun yok aveada böyle yapıyorsa.kartta sorun var demektir.hiç boşuna Avea bizle alakalı değil demesin.

Aynen bir başka avea hat ile dene eğer sorun devam ediyorsa artık değiştir

ÖEY

ÖEY

Üye
Samet son durum nedir merak ettim sonucu?:hmmm

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Rapor verr.

respection123

Üye
Ben Avea Kullanıyorum Öle bi Sorun Olmadı bende hiç :)

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
ÖEY

ÖEY

Üye
Başka bir başlıkda Turgay'ın söylediklerini yaptın mı? Çarklar dönerken seskısma+power+kamera tuşlarına bas, telefon titreyince power tuşundan parmağını çek ama seskısma ve kamera tuşlarına basmaya devam et. 4-5 saniye sonra telefon kapanıp açılacak zaten o sırada tüm tuşlardan elini çek. Bu işlemi yaptıktan sonra bir 15 dakika falan bekle baktın cihaz açılmadı aynı şeyleri tekrar tekrar birkaç kez yap. Fakat her seferinde 15-20 dakika bekle mutlaka o sırada telefon kendine gelip açılabilir. Eğer her şeye rağmen açılmazsa servise verirsin.

respection123

Üye
sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
beyler dediklerinizin hepsini en aşağı 4-5 kere yaptım artık wpcentral daki tavsiyeler dahil olmak üzere herşeyi defalarca yaptım. olmuyor. az önce turkcell e gittim dedim alın şunu başımdan :D kvk ya vereceklerini söylediler dedim eyvah. neyse 2 hafta gibi bekleyecez artık yapacak birşey yok ded fılaş atmadım çünkü garanti dışı kalma korkusu var :D kvk telefonu yapar mı daha çok bozar mı bilemem ama başka bir seçeeeneğim yok. ah ben 920 den önce 808 alıcaktım nerde o aklım nerde :(