Daha önce bahsi çok geçtiği için ve benimde başıma geldiği için yazıyorum. Endişe edecek bir şey yok. Sebebi bilinmeyen bir şekilde bazen takılabiliyor. Şarjın bitene kadar bırak telefonun şarjı bitip kapandıktan sonra şarja tak. Telefon bir süre kendini şarj edecek ama açılmayabilir sabret, telefon mutlaka açılıyor. Açıldıktan sonra hala çarklar dönebilir. Sorun yok yine beklemeye devam et. Bir süre sonra hala çarklar dönüyorsa (yaklaşık bir saat daha beklemiştim). Soft reset at. Ses kısma + Güç düğmesini basılı tut. Telefon kapandıktan bir süre sonra titreyene kadar parmağını çekme. Telefon titredikten sonra ellerini çekebilirsin. Bu arada hala şarjda takılı bırak. Telefon yeniden açılsın. Muhtemelen açılacak. Ola ki açılmadı (bende açılmamıştı). Yine aynı işlemleri yap. Bir süre bekle çarklar gidecek. Gitmedi yine resetle. Ben öyle yapmıştım. Benim telefon akşam geç saatte yapmıştı bana bunu ve ben öylece bırakıp yatmıştım. Ertesi gün 2 saat sonra kendiliğinden çarkları bırakıp açılmıştı