750 Tl sınırında hangi telefonu almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Anlamidi hala yaa :D Baska bir konuya daha yorum yapmissin onu diyorum. Fiyata bakmaksizin sak diye gmd yaziyorsunuz. Ben 350 tl butceli adama 250 ekle deyip gmd al diyenleri gordum daha ne diyeyim. Tek dedigim fiyata gore yorum yapiniz. Ayrica ben bitcen yetiyorsa s3 vs s4 falan al dedigim kisiler kesin bir aralik belirtmemisti. S2 ye laf atmayin bosuna gmd nin zte,iocean vb markalardan bir farki yok. Gule gule kullanin paraya gore yorum yapin. Herseye gmd yorumu yapilmazki yaa.

Her şeye gmd yorumu yapmiyoruz gerektiği yerde yapiyoruz :spr

• Beğen
Tepkiler: frkanyldz

Invoke

Invoke

Üye
500liralık konuya da "acele etme 100lira biriktir gmd git" demek yine mantıklı olur. 500liraya galaxy ace diyorsunuz, Ace alacağına hiç almasın daha iyi. Ya da yok illa da max 500se 2.el almak mantıklı olur. Çünkü giriş seviye androide para vermekle parayı çöpe atmak arasındaki fark: çöpe attığın için bir sürü üzülürsün, giriş seviye android aldığın için kullandıkça her gün üzülürsün. Herkes yorumunu yazıyor, kimseye zorla bunu al diyen yok ki zaten.

• Beğen
Tepkiler: frkanyldz

kerem28yuksel

Üye
500liralık konuya da "acele etme 100lira biriktir gmd git" demek yine mantıklı olur. 500liraya galaxy ace diyorsunuz, Ace alacağına hiç almasın daha iyi. Ya da yok illa da max 500se 2.el almak mantıklı olur. Çünkü giriş seviye androide para vermekle parayı çöpe atmak arasındaki fark: çöpe attığın için bir sürü üzülürsün, giriş seviye android aldığın için kullandıkça her gün üzülürsün. Herkes yorumunu yazıyor, kimseye zorla bunu al diyen yok ki zaten.

sanada bir +1 :oke:

theeternal

theeternal

Üye
s3 mini ama tercih senin

- - - Eklendi - - -

s2 de olabilir ama s3 mini daha yeni cıktı

Megandroid

Megandroid

Üye

Ben ace demedim. Kardesim aceden neler cekti ben bilirim. Cok berbat

alisait07

alisait07

Üye
wonder al

kerem28yuksel

Üye

Krofessional

casper iyidir

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
S3.mini al;)

Invoke

Invoke

Üye
Casper via bilmem ne cidden iyi değil bu kaçıncı yorumum kim bilir bu konuda :D
Yıl olmuş 2013 adreno 203gpu koymuşlar. Bendeki Ray bile daha iyidir. Casper via almayın, alırsanız da fazla performans beklemeyin.

Üst Alt