750 Tl sınırında hangi telefonu almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

xdplyr

Üye
    Konu Sahibi
750 Tl sınırında hangi telefonu almalıyım?
Arkadaşlar 750 tl sınırında bir telefon alacağım Seçeneklerim:
1-Casper VIA
2-LG Optimus L5 II
3-Galaxy s2 (teknosada 800 50 hediye çeki var,)
Yada sizin önerileriniz neler

kerem28yuksel

Üye
bence gmd al 600 tl ve hepsinden daha kaliteli ama illa sıklardan istiosan casper via yada s2 al...

xdplyr

Üye
    Konu Sahibi
gmd nedir biraz açar mısınız?

kerem28yuksel

Üye
general mobile discovery forumda var bakın derim harika telefon

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/android-genel/general-mobile-discovery-alacaklar-mutlaka-okusun-834027.html#post6441390

Megandroid

Megandroid

Üye

fazla taraflı yorum yapıyorsun

- - - Eklendi - - -

git atrix al aygır gibi telefon :oke:

Kesinlikle oyle. Ayrica o ucu icindede kesinlikle s2 al. Hala performans canavari telefonlardan biri. GMD kullananlarin baska tel onerdigi yok. Yaa 1200 butceli adama bile sak diye gmd yorumunu yapistiriyorlar. Yeter artik:ehe:

Buğra

Buğra

Admin
O fiyata general mobile discovery en iyi tercih olacaktır yazdığınız telefonlardan daha üstün :spr

kerem28yuksel

Üye
Kesinlikle oyle. Ayrica o ucu icindede kesinlikle s2 al. Hala performans canavari telefonlardan biri. GMD kullananlarin baska tel onerdigi yok. Yaa 1200 butceli adama bile sak diye gmd yorumunu yapistiriyorlar. Yeter artik:ehe:

hayla performas canavarı s2 ? Ya kardesim ne performas canavarı ya dalgamı gecion ?

- - - Eklendi - - -

O fiyata general mobile discovery en iyi tercih olacaktır yazdığınız telefonlardan daha üstün :spr

haklı :oke:

- - - Eklendi - - -

fazla taraflı yorum yapıyorsun

- - - Eklendi - - -

git atrix al aygır gibi telefon :oke:

taraf tuttugum felan yok

Invoke

Invoke

Üye
GMD S2den daha iyi bir cihaz, ben geçen gün s2si olan adama "hayır, sakın" derken elindeki satıp gmd alınca zarar eder diye dedim.
Şimdi bir bu yorumumu görüp, bir de geçen günkünü görenler "ne biçim adam lan bu" diye düşünmesin diye de bu açıklamayı yapıyorum.

kerem28yuksel

Üye
GMD S2den daha iyi bir cihaz, ben geçen gün s2si olan adama "hayır, sakın" derken elindeki satıp gmd alınca zarar eder diye dedim.
Şimdi bir bu yorumumu görüp, bir de geçen günkünü görenler "ne biçim adam lan bu" diye düşünmesin diye de bu açıklamayı yapıyorum.

evet ilk karsı cıkanda bendim :seytan:

thebancally

Üye
Discovery tabiki. Ortada o yazdıgın hiçbir telefon kalmaz. Atrix de kötü discovery ile kıyaslarsak .Ayrıca taraflı bir yorum yapmamış kerem arkadaş.Bu forumdakilerin çogu discovery i görmedigi için abarttıgımızı düşünüyorlar hala.Hala kabullenemediler bu 600 telefondan 1000 tl lik performans aldıgımızı.

http://www.maxicep.com/android-genel/general-mobile-discovery-alicam-onerir-misiniz-4-833638.html

Bu konuda s3 den gmd ye geçmiş bir kullanıcının yorumlarını görebilirsin.Benzer performans gösteriyor diyince taşlıyorlar bizi.Konunun en sonundaki mesaj da arkadaş gelmiş yine bütçe varsa htc one,s4,note 2 alın diye.(S3 ü de kastediyor:ehe) Bizde diyoruz ki 2 kat para verip aldıgınız performans farkı çok az.

• Beğen
Tepkiler: frkanyldz

kerem28yuksel

Üye
Discovery tabiki. Ortada o yazdıgın hiçbir telefon kalmaz. Atrix de kötü discovery ile kıyaslarsak .Ayrıca taraflı bir yorum yapmamış kerem arkadaş.Bu forumdakilerin çogu discovery i görmedigi için abarttıgımızı düşünüyorlar hala.Hala kabullenemediler bu 600 telefondan 1000 tl lik performans aldıgımızı.

http://www.maxicep.com/android-genel/general-mobile-discovery-alicam-onerir-misiniz-4-833638.html

Bu konuda s3 den gmd ye geçmiş bir kullanıcının yorumlarını görebilirsin.Benzer performans gösteriyor diyince taşlıyorlar bizi.Konunun en sonundaki mesaj da arkadaş gelmiş yine bütçe varsa htc one,s4,note 2 alın diye.(S3 ü de kastediyor:ehe) Bizde diyoruz ki 2 kat para verip aldıgınız performans farkı çok az.

+1 :oke:

Megandroid

Megandroid

Üye
hayla performas canavarı s2 ? Ya kardesim ne performas canavarı ya dalgamı gecion ?

- - - Eklendi - - -

haklı :oke:

- - - Eklendi - - -

taraf tuttugum felan yok

Acemi acemi yorum yapmayin. Konuyuda saptirmayin. Adam 500 diyor siz gmd. Butcesi olanlara bile gmd diyorsunuz birde taraf tutmuyormussunuz. Varsa bildigin 500 luk telefon oner. Adama yok oyle yok boyle diyip zora sokma ! 600 yazsaydi direk yazardin tamam derdik. S3 ten gmdye gecipte daha iyi diyenler zaten tam tarafci.

kerem28yuksel

Üye
Acemi acemi yorum yapmayin. Konuyuda saptirmayin. Adam 500 diyor siz gmd. Butcesi olanlara bile gmd diyorsunuz birde taraf tutmuyormussunuz. Varsa bildigin 500 luk telefon oner. Adama yok oyle yok boyle diyip zora sokma ! 600 yazsaydi direk yazardin tamam derdik. S3 ten gmdye gecipte daha iyi diyenler zaten tam tarafci.

ne dion arkadasım yaa ? Nedir gmd ile alıp veremediginiz s2 alıpta sonra pişman olmasın die onerdim nese sizin gibi para manyakları s3 s4 lerde takılsın biz gmd mizde rahatız

thebancally

Üye
Sen gmd alan adama nasıl bütçen varsa s4 al diyorsan,bizde 100 tl ekle diyerek gmd al demişiz.Aradaki performans farkı da fazla iken son derece normal bir durum.Kendinle çelişiyorsun..Ayrıca gmd daha iyi diye bir yorum yapmamışki adam nasıl okuyorsunuz?Biz de daha iyi demiyoruz.S3 ten gmd ye geçmiş bir kişi gmd ye "muhteşem,alın" diyorsa çok da bir fark olmadıgınun kanıtıdır.Bunu diyen 4-5 kullanıcı gördüm.

kerem28yuksel

Üye

bu arada arkadas 750 sınırında tl istio 500 degil acemi kim bellide oldu :)

Megandroid

Megandroid

Üye
bu arada arkadas 750 sınırında tl istio 500 degil acemi kim bellide oldu :)

Anlamidi hala yaa :D Baska bir konuya daha yorum yapmissin onu diyorum. Fiyata bakmaksizin sak diye gmd yaziyorsunuz. Ben 350 tl butceli adama 250 ekle deyip gmd al diyenleri gordum daha ne diyeyim. Tek dedigim fiyata gore yorum yapiniz. Ayrica ben bitcen yetiyorsa s3 vs s4 falan al dedigim kisiler kesin bir aralik belirtmemisti. S2 ye laf atmayin bosuna gmd nin zte,iocean vb markalardan bir farki yok. Gule gule kullanin paraya gore yorum yapin. Herseye gmd yorumu yapilmazki yaa.

Üst Alt