Rom yükleme sonrası şarj %100 de kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Rom yükleme sonrası şarj %100 de kaldı
Telefonda cyanogenmod yüklüydü, dün bootloader kapatıp flashtool ile stock 4.0.4 yükledim. Sonra root yapıp cwm yükledim. Telefonu taktım şarj ettim. Bugün farkettim ki telefonun şarjı dünden beri %100 görünüyor ve azalmıyor. Nasıl düzeltebilirim

0MG90

0MG90

Üye
Çok kötü durum ya :D Pek anlamam ama fabrika ayarlarına al istersen belki düzelir.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Ohoooo sınırsız şarj bugunu bulmuşsun :D yeni rom yükle düzelir

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ne guzel hiç bizmez işte :)

reaurora

reaurora

Üye
sınırsız batarya muhteşem. :D

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Bir buçuk günü geçti şarj edeli, hâlâ %100 :D Normalde yarım bir gün anca giderdi, sınırsız bataryam oldu sanırım :D

- - - Eklendi - - -

Şaka bir yana, batarya bittiğinde şarj hâlâ %100 göründüğü için dolduramıycam, asıl korkum bu

kerem28yuksel

Üye
bug kullanıyo :ban: :kop2:

- - - Eklendi - - -

telefonun gps ni ac bakalım sarj bitecekmi ?

çomolokko

Üye
telefonu komple sıfırla bence önce biçimlendir hafızasını sonra yeniden başlat telefon yeniden bi açılsın sonrada farbrika ayarlarına dön

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Şarj bitti ve telefon kapandı, şarja takıp geri açtım, hâlâ %100 görünüyor :D Ekranda da şarj oldu yazdığı için şu an bataryanın dolup dolmadığını bilmiyorum, doluyor mudur acaba?

Invoke

Invoke

Üye
Cwm ile batarya istatistiklerini sıfırladım zaten, düzelmedi :)

Yapma ya, ben de cwm gir, wipe battery yap diyecektim :D

la yine bir sürü yazdım elektrik gitti.***

Neyse flashtooldan aynı romu tekrar flashla, düzelir bence, flashlarken sağdaki wipe seçeneklerini bozma. Wipelasın yani. Olmadı aynı stock romu başka yerden indir. Belki o dosya sorunludur.
Bir de sanırım 4.1.b.0.587 yüklüyorsun, ondan sonra 4.1.b.1.13 çıktı ben .13 kurdum geçen, almanya vodafone romu içinde gereksiz vodafone uygulamaları vardı. Kurduktan sonra flashtoolla fastboota alıp, stock icsler için lupus flashladım, sonra cwmden root yaptım. Titanium bakcup indirip gereksiz ne varsa sildim. Sonra honami systemui.apk honami saat xperia s notlar uygulaması kurdum. Zultra keyboard ve Zultra bootanimation flashladım hem stock rom stabil hem görüntü güzel hem de lupus kernel gayet iyi. Senin için aradım arc s'e de var b.1.13 romu ama bulamadım. İstersen ara, bul, onu dene. 213mb boş rami görüyorum :D Daha kasma olmadı. Custom romların stabil dedikleri bile stabil değil valla. 512mb rami olan telefona zorla jb kurmak biraz fantaziymiş :D

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Sony PC Companion ile yazılımı yeniden yükledim, sonuç başarısız. Hala %100 görünüyor şarj göstergesi :(

- - - Eklendi - - -

Stock 2.3.4 yükleyeceğim bakalım nolacak

Invoke

Invoke

Üye
Hangi yazılımı yüklüyorsun? Belki sorunludur.

.caner.

.caner.

Üye
Geçmiş olsun. Başka bir sürüm flashla ? Yada bir custom dene.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Hangi yazılımı yüklüyorsun? Belki sorunludur.

Cyanogenmod yüklemeden önce kullandığım, Sony'nin 4.1.b.0.587 kodlu stock romunu yüklüyorum Daha önce kullandığım için hatalı olmadığını biliyorum yani. Ama düzelmedi onunla. Şimdi sonu .62 olan Ginger Bread stock romunu yüklüyorum, sonucu yazarım birazdan

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun. Başka bir sürüm flashla ? Yada bir custom dene.

Stock romlar çare olmazsa custom deniycem, ama stockla düzelmeyenin customla düzeleceğini sanmıyorum

- - - Eklendi - - -

Stock 2.3.4 sonuç başarılı. Gerçek pil düzeyim olan %23 görünüyor. 5 dakika ekranı açık bırakıp göstergenin değişip değişmediğini deneyeceğim.

Invoke

Invoke

Üye
Hacı sen yine 587 kur, ya da dediğim gibi bul .13 kur çok daha iyi. Lupus kernel flashla. Batarya göstergesi kernelle de alakalı. Kerneli değiştir düzelir büyük ihtimalle. Ya da farklı bir stock ics uyumlu kernel flashla.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Aynı Stock 4.1.b.0.587 romunu tekrar yükledim, sorun düzeldi

Invoke

Invoke

Üye

çomolokko

Üye
kardeş tamda sana göre bişey bulmuştum şunu bi oku :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt