WhatsApp Messenger 2.11.80 *Installable in C - E - F* With New Style Icons By Viral

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger 2.11.80 *Installable in C - E - F* With New Style Icons By Viral

WhatsApp Messenger SMS için ödemek zorunda kalmadan mesaj alışverişi sağlayan bir çapraz platform mobil mesajlaşma uygulaması. WhatsApp Messenger iPhone için kullanılabilir, BlackBerry, Android, Windows Phone ve Nokia ve evet, bu telefonlar birbirleriyle mesajı olabilir! WhatsApp Messenger, e-posta ve web tarama için kullandığınız aynı internet veri planı kullandığı için, orada mesaj için hiçbir ücret ve arkadaşlarınızla temas halinde kalmak.

Temel mesajlaşma WhatsApp kullanıcıları oluşturabilirsiniz gruplara ek olarak, birbirlerine sınırsız görüntü, video ve ses medya mesaj gönderebilirsiniz.

Bu sürüm 2.11.80 değişiklikler:
- E veya F veya C Kurulum
- Otomatik başlatma Mod
- E on Emoji
- Simge Seç Mod
- WA Değiştirici (Umut huellif bunun için aldırmadı)

• Beğen
Tepkiler: arslanla, sLeepLe, achambo ve 1 kişi daha

achambo

achambo

Üye
:tşk:

tek isteğim mesaj baloncuklarının değişimi ve arka plana fotoğraf koyma

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Teşekkürler :oke:

• Beğen

ekatin

Üye
Whatsapp'ın 2.11.80 sürümünde acaba en son ne gibi yenilikler var? Yükleyen var mı?
İyu akşamlar.

• Beğen

ekatin

Üye
Teşekkürler
Benim telefonumda hala 2.11.37 görünüyor. 2.11.80'e nasıl yükseltebilirim, ve Türkçe açıklama dışında herhangi bir şey yok mu peki örneğin,
E veya F veya C Kurulum - Otomatik başlatma Mod - E on Emoji - Simge Seç Mod - WA Değiştirici , bunlar nedir? E fc kurulum, WA değiştirici gibi, Açıklayabilir misiniz acaba

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
kullandığın ile pek bi değişiklik yok
c e f yükleme modu zaten

manolyam63

manolyam63

Üye
tskler.....

ekatin

Üye
2.11.80'i yükledim ama cihazı çok feci kastı, sanırım bir hata var. Çok geç işliyor, simgelere erişim, sohbetin açılışı çok yavaş, iyi ki ovi'de 2.11.37 duruyor, 2.11.80'i sildim eskiyi yükledim. Bende sorun oldu bilmiyorum. Zaten bu zamanda artık bir çok güncellemeye güvenmiyorum heleki android , google play'deki güncellemeler tam bur facia, kasten daha kötü yapılıyor sanki.

gökefe45

Üye
Arkadaşlar N8 cihazıma yüklemeye çalıştım güvenilmeyen bir sağlayıcan alınan korumalı öge yüklenmez dedi nasıl yüklüyecem :( :( :(

Üst Alt