WhatsApp Messenger 2.10.1485 *Installable in C - E - F* With Modded Versions Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger 2.10.1485 *Installable in C - E - F* With Modded Versions Türkçe

WhatsApp Messenger SMS için ödemek zorunda kalmadan mesaj alışverişi sağlayan bir çapraz platform mobil mesajlaşma uygulaması. WhatsApp Messenger iPhone için kullanılabilir, BlackBerry, Android, Windows Phone ve Nokia ve evet, bu telefonlar birbirleriyle mesajı olabilir! WhatsApp Messenger, e-posta ve web tarama için kullandığınız aynı internet veri planı kullandığı için, orada mesaj için hiçbir ücret ve arkadaşlarınızla temas halinde kalmak.

Temel mesajlaşma WhatsApp kullanıcıları oluşturabilirsiniz gruplara ek olarak, birbirlerine sınırsız görüntü, video ve ses medya mesaj gönderebilirsiniz.

- E veya F veya C Kurulum
- Otomatik başlatma Mod
- E on Emoji
- Simge Seç Mod
- Kapat Whatsapp
- Kapat Whatsapp + Toggle Widget

Değişiklikler:
- 2.1 CloseWhatsApp + Toggle Güncelleme

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Ferzan, gezegen5271 ve yaren_dede

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler isa

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Teşekkürler bunda popup varmı yani mesaj geldimi 1 yeni mesaj yazıyormu ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İndireyim o zaman e–f modunda olmuyordu bazı sürümlerde ondan sordum

manolyam63

manolyam63

Üye
tskler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Mesajın ekranda bayrak gibi çıkması kötü olmuş whatsappı sık kullanan biriyim ortalıkta bırakamıyorum:)

Boran20

Boran20

Üye
görüntüdeki saat, hava durumu, batarya widget'ını nerden bulabilirim acaba?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu sürüm sıkıntılı sanki sürekli kopma oluyor yoksa bendemi böyle :hmmm neyse yarın yenisi çıkar :D

Anil-D

Anil-D

Üye
tesekurler

mdma

mdma

Üye
yüklenmdi diyor

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
No Dialog, Confirm Dialog kısmında ne yapmamız lazım ?
Yüklemiyor yoksa.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
yüklenemedi hatası alıyorum acil cevap yazarsanız çok iyi olur. seyahete gidicem de şimdi yüklemem lazım. (: şimdiden teşekkürler (:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yüklerken arada 2 seçenek çıkıyor confirm dialog ve no dialog diye ikisinden birini işaretleyin yoksa yüklenmiyor

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye

ikonlardan sadece 1 i seçili kalsın

İcon seçeneklerinden sadece birini seçiyorum. Ama gene de olmuyor.

- - - Eklendi - - -

Yüklerken arada 2 seçenek çıkıyor confirm dialog ve no dialog diye ikisinden birini işaretleyin yoksa yüklenmiyor

İkisinden birini seçiyorum ama olmadı. Sen nasıl yükledin ?
Confirm Dialog'u da, No Dialog'u da yaptım ama olmadı yine de.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sitesinden orjinalini indir istersen yükledim bunu sürekli kopma oluyordu orjinal versiyonu yükledim sorun yok.

Üst Alt