hayırlı olsun![]()
Ben de Genç diye değiştirsem mi? Yada çocuk yada veled![]()

N'aptın sen dede![]()

Gencim ben adamda şu kadar demiş Bırakmış parayı öğrenciyim gencim diye inanır mısın şehir içine bindiğinde hep öğrenci veriyor
Gencim diye..Sağol gankaYeni nick yakışmış abi![]()

Kardeşlik bizimki de latife işte.Senin dede gibi olur muyuz bizde acabaYakışmamış Be aha Gençsin Her kelamının altında bir yaşlılıktır gidiyor deme be abim gençsin daha nen var ..
ayrıca dedem var benim 75 felan yaşlarında belki daha fazla iki üç gün önce bize gelmişti çarşıya çıktı şehir içine binmiş Ve şöyle demiş hemşerim öğrenci ne kadarGencim ben adamda şu kadar demiş Bırakmış parayı öğrenciyim gencim diye inanır mısın şehir içine bindiğinde hep öğrenci veriyor
Gencim diye..
sende kalmış bize Yaşlıyım diyorsun ..

biliyorum
Sağol ganka
Kardeşlik bizimki de latife işte.Senin dede gibi olur muyuz bizde acaba![]()
olursun inşallah hep gencim dersin 
neden dede? niye özellikle dedededeleeeer
![]()

Yakışmamış Be aha Gençsin Her kelamının altında bir yaşlılıktır gidiyor deme be abim gençsin daha nen var ..
ayrıca dedem var benim 75 felan yaşlarında belki daha fazla iki üç gün önce bize gelmişti çarşıya çıktı şehir içine binmiş Ve şöyle demiş hemşerim öğrenci ne kadarGencim ben adamda şu kadar demiş Bırakmış parayı öğrenciyim gencim diye inanır mısın şehir içine bindiğinde hep öğrenci veriyor
Gencim diye..
sende kalmış bize Yaşlıyım diyorsun ..
bi de bizim çakma hacı dedeye bak

Beni beğenmiyor musun
dedeye bak bebi de bizim çakma hacı dedeye bak
![]()
![]()

Çakma Hacı dede çünkü bak kendinde diyorsun aykut![]()
En iyisi dede demeyin çünkü yaşlılar yani dede alıngan oluyorlar
![]()

Beni beğenmiyor musun
Ben alınmam valla.Dede demezseniz alınırım![]()
( Not : Bu dede biraz farklı benim dedem bana dede deme der bu bana dede der
) 
Tamam dede( Not : Bu dede biraz farklı benim dedem bana dede deme der bu bana dede der
)
![]()