Konu Sahibi Nerde? Ekleyin Bizi720 ailesine beni de ekleyin![]()

Lumia 925 ha Hayırlı Olsun Ali AbiTamamdır arkadaşlar ekledim.
Kullanıcı listelerine isimlerini ekletmek isteyenler bana pm atabilir.

Lumia 925 ha Hayırlı Olsun Ali Abi![]()
Sevdim ben bu ekran saatini
Sent from my Lumia 925 using Board Express

Sevdim ben bu ekran saatini
iyi günlerde kullan arkadasım sürekli gösteriyor mu yoksa dokunduğun zaman mı gosteriyor
O Saatin Rengi Ayarlanıyor mu ki.iyi günlerde kullan arkadasım sürekli gösteriyor mu yoksa dokunduğun zaman mı gosteriyor

Ama ben çok mağdur oldum bu akşamAli Kemal abi habire L925'den yazdığını öne çıkaran mesajlar atıyor, çok kıskandım ama şimdi
![]()

Ama ben çok mağdur oldum bu akşamAli Kemal abi habire L925'den yazdığını öne çıkaran mesajlar atıyor, çok kıskandım ama şimdi
![]()
inşallah senin de olur.925 ilk başta çirkin gelmişti bana ama çok şık bir cihaz hahiflik ve incelik de iyiymiş.Yani incelik iyi de ağırlığı kullanlar der.925i anlatırken çiçek hanım bile incelik hafiflik ve 6lens dışında Bi şey diyemedi.
Ne olmuş bende de var
Şaka bir yana habire bir şey beni dürtüyor, al 925 al, hemen al bekleme al 925 al 

![]()
Sent from my Lumia 1520 using Board Express

:Kandırıkçı seni![]()
Şaka bir yana habire bir şey beni dürtüyor, al 925 al, hemen al bekleme al 925 al
- - - Eklendi - - -
Bahattin, Honami değilde bu senin HTC One'ı inceledim biraz da vodafone shop'ta güzel cihaz ya. Dizayn olarak çok beğendim. İçinde android olmasa kesin alırdım![]()

düşündün de 920yi nasıl içten istiyordum.