İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

akrep charlie

Üye
İşte bu telefon alınmaz mı?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
720 ailesine beni de ekleyin :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tamamdır arkadaşlar ekledim.

Kullanıcı listelerine isimlerini ekletmek isteyenler bana pm atabilir.

Sent from my Lumia 925 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sevdim ben bu ekran saatini:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayarlıyorsun istersen sürekli istersen elini üzerinden geçirince gösteriyor

iyi günlerde kullan arkadasım sürekli gösteriyor mu yoksa dokunduğun zaman mı gosteriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gece modunu açık hale getirirseniz saat kırmızı yanıyor arkadaşlar.
Gündüz ise beyaz yanıyor.

Saatin sürekli yada belli zamanlarda yahut da elinizi ekranın üzerine yaklaştırdığınız zaman görünür kılmak tamamen sizin elinizde. İlgili ayarlardan yapabiliyorsunuz.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ama ben çok mağdur oldum bu akşam:ağlarım: Ali Kemal abi habire L925'den yazdığını öne çıkaran mesajlar atıyor, çok kıskandım ama şimdi :ağlarım::off::vur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ama ben çok mağdur oldum bu akşam:ağlarım: Ali Kemal abi habire L925'den yazdığını öne çıkaran mesajlar atıyor, çok kıskandım ama şimdi :ağlarım::off::vur

Ne olmuş bende de var:hih:

ademoz05

ademoz05

Üye
selam

Sent from my Lumia 1020 using Board Express

IVI-Elia

Üye

:( inşallah senin de olur.925 ilk başta çirkin gelmişti bana ama çok şık bir cihaz hahiflik ve incelik de iyiymiş.Yani incelik iyi de ağırlığı kullanlar der.925i anlatırken çiçek hanım bile incelik hafiflik ve 6lens dışında Bi şey diyemedi.

(burası ali veya özgür abime soru) :)
her ne kadar android olsa da honami manyak Bi şey olmuş.bu benim hediye htc one'ı satıp Honami ya da lgg2 ye geçmem lumia 920 de ikinci olarak listede yer alacak.

Ali abi yani diyorum ki yıl sonunda süper Bi lumia var mı yani 1520 donanımında ufak olan lumia yoksa ben kaçıcam bu diyardan...

IVI-Elia

Üye
:ehe
Sent from my Lumia 1520 using Board Express

ÖEY

ÖEY

Üye

Ne olmuş bende de var:hih:

Kandırıkçı seni :D :hih: Şaka bir yana habire bir şey beni dürtüyor, al 925 al, hemen al bekleme al 925 al :D

- - - Eklendi - - -

Bahattin, Honami değilde bu senin HTC One'ı inceledim biraz da vodafone shop'ta güzel cihaz ya. Dizayn olarak çok beğendim. İçinde android olmasa kesin alırdım :D:kop:

IVI-Elia

Üye
[SIZE="3"I][quote="PureFood, post: 6440620"]

hehehe adam Developer beyler :D

Sent from my Lumia 1950 concept Special Edition using Board Express
[/QUOTE]

sen developerlığı da aşmıssın :ehe:

- - - Eklendi - - -

Kandırıkçı seni :D :hih: Şaka bir yana habire bir şey beni dürtüyor, al 925 al, hemen al bekleme al 925 al :D

- - - Eklendi - - -

Bahattin, Honami değilde bu senin HTC One'ı inceledim biraz da vodafone shop'ta güzel cihaz ya. Dizayn olarak çok beğendim. İçinde android olmasa kesin alırdım :D:kop:

kamerası daha güzel olsa Bi de android biraz daha stabil olsa hayalimin cihazı olurdu.Ama maalesef.Arada kilit ekranında kasıyo ama minion rush oynayabiliyorum :D

- - - Eklendi - - -

ek olarak şunu demek istiyorum.bana kulaklık önerisi olan var mı?konu açmıştım ama sonuç alamadım htc oneımın kualkığının üzerinden araba geçti :(

- - - Eklendi - - -

Ali kemal abi 920 ve 925 ekranını kıyaslayabilir misin?

Sent from my 3310 using Board Express

- - - Eklendi - - -

O dedil de daha geçen sene C6-01 kullanıyordum emeğimle para biriktirerek 920 aldım (Bi de hediye one) ben bu nedenle çok seviyorum honami filan almıyorum :( düşündün de 920yi nasıl içten istiyordum.

Sent from my commodore 64 using Board Express[/I][/SIZE]

Üst Alt