Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

dtas34

Üye
linkler uçmuş :( ilk partı indirdim 2.ye başlarken gitti :(

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
linkler uçmuş :( ilk partı indirdim 2.ye başlarken gitti :(

Linkleri güncelledim. Bunları kullanabilirsiniz.

BurakTura

BurakTura

Üye
vallahi allaha sukur calisti Galaxy Wonder'da :D tabi boyutu biraz fazla oldugu icin obur uygulamalarin hepsini sildim facebook twitter viber su bu. sonunda yukleyebildim guzel oyun ben begendim ki calistigina sukur ediyorum :D malesef bende grafiklerde oyle yuksek vs. ayari yapamiyorum :D cok dusuk vede dusuk var bende orta bile yok yani ama ben yinede begendim :)

dtas34

Üye
çok teşekkürler :)

Cadillac34

Üye
Gameloft'u protesto etmek lazım. Bunların amacı nedir ya? İnsanların zevkini kırmaya hakkı yok. Yapıyorsa işini tam yapsın.

R58

R58

Üye
Elimde orjinal s3 ve replika s3. Var ikisindede sorunsuz calisiyor.

zaza3458

Üye
oyun açılırken birden kapanıyor. sorun çözümü help

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve codblackops2
BurakTura

BurakTura

Üye
valla ben ilk internetle girdim apk mania geldi sonra gameloft simgesi sonrada devam etmek icin tiklayin dedi kut gitti sonra interneti kapatip girdim girdi valla :D

Cadillac34

Üye

Telefonunuz desteklemiyor ise malesef yapacak bir şey yok. Teknoloji böyle bir şey.

Teknolojiyi zenginler zaten kullanmıyor. O teknolojiyi kullanan biziz ve tam tersine iş yapıyorlar.

19babaya19

Üye
10 numara 5 yildiz oyun

• Beğen
Tepkiler: ANIL
UpOneTR

UpOneTR

Üye
yaptım :D

oyunu yükledim datayı obbye attım oyuna girdim (wifi açık)
oyun açıldı oyundan attı
oyundan çıktırım wifi kapattım oyuna girdim atmıyo :D

badb0y06

Üye
asphalth 7 muhziwan apk yüklersen açılıyor

jeliboncocuk

Üye
3 gündür oyunu ,oynuyordum ama bugün adamlar oyuna giremedim adamlar benim oyunu bloke etmişler bende silip tekrar kurayım dedim ama sorun devam etti...Bu sorunu yaşayan var mı ?

Üst Alt