:kıskıs:
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yok la deli der geçerler Genişletmek için tıkla ... ben sövüyo sanmalarından dolayı şeettim
-qarapapaq-' Alıntı: Yok la deli der geçerler Genişletmek için tıkla ... ben sövüyo sanmalarından dolayı şeettim
Invoke Üye achambo' Alıntı: ben sövüyo sanmalarından dolayı şeettim Genişletmek için tıkla ... hee, nerde böyle konuştuğuna da bağlı
achambo' Alıntı: ben sövüyo sanmalarından dolayı şeettim Genişletmek için tıkla ... hee, nerde böyle konuştuğuna da bağlı
UpOneTR Üye _YldzEnes_' Alıntı: selamun aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleylum selam cümlemize
_YldzEnes_' Alıntı: selamun aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleylum selam cümlemize
UpOneTR Üye bura artk bomboş boynu bükük bir yavru konu edasında cümleten hayırlı geceler bu gunluk yeter
by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: bura artk bomboş boynu bükük bir yavru konu edasında cümleten hayırlı geceler bu gunluk yeter Genişletmek için tıkla ... ılyas wiston kaynağın geldi
İlyas' Alıntı: bura artk bomboş boynu bükük bir yavru konu edasında cümleten hayırlı geceler bu gunluk yeter Genişletmek için tıkla ... ılyas wiston kaynağın geldi
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: ılyas wiston kaynağın geldi Genişletmek için tıkla ... vay braderim hoşgelmişsinde başka sefere inşallah ya uyku gozlerimden akıyo valla hadi kendine iyi bak görşürz gitmeden yakalm bi
zxdelemi' Alıntı: ılyas wiston kaynağın geldi Genişletmek için tıkla ... vay braderim hoşgelmişsinde başka sefere inşallah ya uyku gozlerimden akıyo valla hadi kendine iyi bak görşürz gitmeden yakalm bi
by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: vay braderim hoşgelmişsinde başka sefere inşallah ya uyku gozlerimden akıyo valla hadi kendine iyi bak görşürz gitmeden yakalm bi Genişletmek için tıkla ... hadi iyi geceler ha anti okul nerde burak hiç görünmüyor o
İlyas' Alıntı: vay braderim hoşgelmişsinde başka sefere inşallah ya uyku gozlerimden akıyo valla hadi kendine iyi bak görşürz gitmeden yakalm bi Genişletmek için tıkla ... hadi iyi geceler ha anti okul nerde burak hiç görünmüyor o