Bu sistem ne oyun oynatır

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Bu sistem ne oyun oynatır
2.80 Ghz İntel Core2 Duo

2 GB Ram

512 MB Ekran kartı

Ramlar DDR2

UpOneTR

UpOneTR

Üye
gta 4 oynarsn ben oynadm :)

• Beğen
Tepkiler: Xurmirac
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
benim laptop i5 1gb ekran kartı 7670m 4gb ram Gta 4 hafif kasıyor :/

• Beğen
Tepkiler: Xurmirac
BelaMonte

BelaMonte

Üye
benim pc i7 8 çekirdek 3.4 ghz hd7870 xt ekran kartı yani 2 gb 256 bit ram 4 gb bendede ekranı çevirdiğimde filan hafif kasıyor. zaten gta 4 de oyunda yani yazılımsal olarak sorun varmış araştır internetten gta 4 kasıyor diye herkezde aynı sorun var.

Uhops

Uhops

Üye
benim pc i7 8 çekirdek 3.4 ghz hd7870 xt ekran kartı yani 2 gb 256 bit ram 4 gb bendede ekranı çevirdiğimde filan hafif kasıyor. zaten gta 4 de oyunda yani yazılımsal olarak sorun varmış araştır internetten gta 4 kasıyor diye herkezde aynı sorun var.

***** değiştir ve güncelleme yükle düzelir.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu başka yerlere gitmeye başladı ya oyun önerisi istemiştim GTA 4 ün kasma sorununa doğru kaydı :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
crysis 1+2 oynarsn
cal of duty 4e kadar oynarzsn :) :)

motherwell

motherwell

Üye
cod 4 ün ilerisinide oynarsın merak etme :oke: arkadaş öyle bi söylemişki sanki cod 4 ten sonrası crysis 2 den ağır:ehe
bu arada ne tür oyunları seversin ona göre oyun önerebilirim.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 13 oynayabilir miyim ? oyun türleri olarakta prototype gibi oyunlara bayılırım :D savaşta olur ama :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Kimse ekran kartının modelini sormamış...
kartın modeli ne

-Emre

-Emre

Üye
ekran kartın paylaşımsız ise xp ile pes 13 oynarsın ben, AMD 3000+ 1.8 işlemci 1 gb DDR2 ram (1x512mb 533 Mhz, 1x512mb 667 mhz) ve 128 mb onboard ekran kartı ile kasıntız oynuyorum :D ama işlemci amd yani ;)