Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Ya bu konuyu açanlar belirtmiyorlar ki hangi telefonlara uyumlu olduğunu. Peki, Android marketten indirsek yüklesek olmuyor mu?

Hangi telefonla uyumlu oldugunu kimse bilemez
Marketten indiremezsiniz sizin cihazla uyumlu degildir.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ya bu konuyu açanlar belirtmiyorlar ki hangi telefonlara uyumlu olduğunu. Peki, Android marketten indirsek yüklesek olmuyor mu?

olmaz
ace den bence kurtul bildiğime gore temle run bile oynanmiyo

Cadillac34

Üye

Hayir illa onlari almaniz gerekmiyor ama cihaz alirken cihazin donanimsal ozellikleeine dikkat etmelisiniz
Ram
İslemci hizi
Cekirdek sayisi
Gpu(grafik karti modeli)
Bilgisayar gibi dusunebilirsiniz :spr

Ama o özellikler Galaxy S3 veya Galaxy S4'te yok mu? Peki benim telefona uyumlu değilse ne yapacağım? Oyundan vazgeçmek zorunda mıyım yani?

Buğra

Buğra

Admin
Ama o özellikler Galaxy S3 veya Galaxy S4'te yok mu? Peki benim telefona uyumlu değilse ne yapacağım? Oyundan vazgeçmek zorunda mıyım yani?

İlla onlari almaniza gerek yok o kadar para verip
General mobile discovery var bende 599tl aldim ve her oyunu rahatlikla oynayabiliyorum :spr

UpOneTR

UpOneTR

Üye
acaba
NVIDIA tegra 2 işlemci olduğu için kapanıyo olabilir mi o kadar kotu mu bu işlemci?
dual core 1000mhz.

Buğra

Buğra

Admin
acaba
NVIDIA tegra 2 işlemci olduğu için kapanıyo olabilir mi o kadar kotu mu bu işlemci?
dual core 1000mhz.
Atrixin acmasi lazim bence :hmmm
Sorun nedir? İlk acilista internete bagli olun wifi acik olsun

Cadillac34

Üye
Yine telefon almak şart oluyor zaten. Farkeden bir şey yok ki. İnsanların zevkini kırıyorlar resmen. Sanatçılar, şarkıcılar, mankenler, ressamlar, fotoğrafçılar, muhabirler, spikerlervs vs. hepsi de ne kadar zengin olsa da bu oyunları oynamazlar. Bizim de zevkimiz bu oyunlar. Üretici ve satıcı firma yeni telefon aldırtmak için böyle sistem uyguluyorsa o zaman satmasın böyle uygulama. Yazıklar olsun. Haram olsun.

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Atrixin acmasi lazim bence :hmmm
Sorun nedir? İlk acilista internete bagli olun wifi acik olsun

aynen oyle açk
oyun açlrken game loft yazsnda kapaniyo

oyun açlrken gamelofs yazisindan sonra muzik başlaynca kapaniyo

arabayı seçerken kapanıyo

oyuna giriyo yarişa giriyo kapaniyo hata felan vermiyo

ayacağn kafasna gore kapanyo :)

Invoke

Invoke

Üye

Hangi telefonla uyumlu oldugunu kimse bilemez
Marketten indiremezsiniz sizin cihazla uyumlu degildir.

Marketin indiremezsin dediği şeyleri çalıştırdığımı biliyorum, market bu konuda pek güvenilir değil, ne yazık ki.

- - - Eklendi - - -

Cadillac34 senin telefonun modeli ne ki? Oyunu açıyordur belki?

Düzenleme: tamam ace'ymiş gördüm. İlla S3 ya da s4 alacak değilsin zaten buradan kaybediyoruz. Vaktinde ace alarak ne yazık ki hata etmişsin. Çok kişi yaptı bu hatayı. Ne yazık ki yapacak bir şey yok.

Cadillac34

Üye

Marketin indiremezsin dediği şeyleri çalıştırdığımı biliyorum, market bu konuda pek güvenilir değil, ne yazık ki.

- - - Eklendi - - -

Cadillac34 senin telefonun modeli ne ki? Oyunu açıyordur belki?

Düzenleme: tamam ace'ymiş gördüm. İlla S3 ya da s4 alacak değilsin zaten buradan kaybediyoruz. Vaktinde ace alarak ne yazık ki hata etmişsin. Çok kişi yaptı bu hatayı. Ne yazık ki yapacak bir şey yok.

Peki ne yapacağız? Hata etmişsek yine yeni telefon almak şart. Zaten üretici firmanın istediği de bu değil mi?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca, bu hatalar Need For Speed oyunlarında da oluyor. Bir tek Hot Pursuit hariç.

- - - Eklendi - - -

Bu hatalar Need For Speed için de geçerli mi acaba? Neden Hot Pursuit hata vermeden yüklendi? Ve bende oynadım.

Invoke

Invoke

Üye
Peki ne yapacağız? Hata etmişsek yine yeni telefon almak şart. Zaten üretici firmanın istediği de bu değil mi?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca, bu hatalar Need For Speed oyunlarında da oluyor. Bir tek Hot Pursuit hariç.

- - - Eklendi - - -

Bu hatalar Need For Speed için de geçerli mi acaba? Neden Hot Pursuit hata vermeden yüklendi? Ve bende oynadım.

Ne yapacağınıza kendiniz karar verirsiniz, sizin ihtiyaçlarınızı ve maddi durumunuzu ben bilemiyorum, bilsem de karar vermek haddim olduğunu sanmıyorum.
Evet üretici firmanın da istediği bu.
Genel olarak Galaxy Ace iyi bir telefon değil. Çoğu oyunda sorun olması normal. Ama asphaltlarda fazla sistem gereksinimi isteyen oyunlar değiller. Asphalt 6 çalışır diye düşünüyorum. İsterseniz onu deneyin.

ilker_01

Üye
Arkadaşlar bende lg optimus 4x var apk kurdum ancak sd kart android içinde obb diye dosya yok nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaşlar bende lg optimus 4x var apk kurdum ancak sd kart android içinde obb diye dosya yok nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz

yeni klasor
yeni klasor adini değıştir obb yap oraya at

ilker_01

Üye

yeni klasor
yeni klasor adini değıştir obb yap oraya at

apk kurdum sd android içine yeni klasör açtım obb diye indirdiğim klasörü onun içine attım oyunu açtım ama açılmıyor oyundan çıkıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
gameloftun icine atacan

UpOneTR

UpOneTR

Üye
apk kurdum sd android içine yeni klasör açtım obb diye indirdiğim klasörü onun içine attım oyunu açtım ama açılmıyor oyundan çıkıyor

sd dediğin telefon hafızası olacak?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
anıl tuğgenaralim :)
konunun başına nasıl yukleneceğinide yazasan iyi olur

Üst Alt