General Mobile Discovery tavsiye edilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery tavsiye edilir mi
Sanırım bu telefonu alacağım fakat bir telefon alırsam 3-4 yıl belkide daha fazla süre kullanmak istiyorum o yüzden biraz araştırma yapmam lazım

Kamera kalitesi fiyatına göre iyi ama aşırı kumlama yapıyor fotoğraflarda özellikle iç çekimlerde. Gece çekimi yetersiz.
Ses kalitesi eh işte diyebillirim.
Bildirim led'i yok
Şarjı 1 günü bulmuyormuş

Araştırdıgım sorunları bunlar onun haricinde gayet iyi telefon gibi duruyor eğer daha önce kullananlar ve araştıranlar varsa tavsiye eder mi ?

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
gece çekimi o kadar da kötü değil hangi telefonun gece çekimi gündüz gibi kaliteli ki?

pili yoğun kullanımda 1 günü rahat tamamlıyor. normal kullanımda 2-3 gün gidiyor.
bildirim ledi yok fakat bi Türk arkadaşın bizim telefon için yaptığı program ile telefonun tuşları led gibi mesaj vs geldiğinde yanıyor.

kamera ve ses için nexus rom var bizim telefon için nexus rom en iyisi kamera ve ses oldukça kaliteli gözle görülür kalite farkı var nexus rom tavsiye ederim eğer alır ve yüklemek isterseniz :spr

• Beğen
Tepkiler: AngvanLee
AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
Şarjı nasıl peki bu telefonun

caglar b

caglar b

Üye
gece çekimi o kadar da kötü değil hangi telefonun gece çekimi gündüz gibi kaliteli ki?

pili yoğun kullanımda 1 günü rahat tamamlıyor. normal kullanımda 2-3 gün gidiyor.
bildirim ledi yok fakat bi Türk arkadaşın bizim telefon için yaptığı program ile telefonun tuşları led gibi mesaj vs geldiğinde yanıyor.

kamera ve ses için nexus rom var bizim telefon için nexus rom en iyisi kamera ve ses oldukça kaliteli gözle görülür kalite farkı var nexus rom tavsiye ederim eğer alır ve yüklemek isterseniz :spr

bildirim programının ismini verirmisin
kamerası bi lumia 920 degil ama iyi çekiyor

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon için uygulamalar falan sitenin hangi bölümünden indiriliyordu ?

Buğra

Buğra

Admin
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.burakgon.DiscoveryCustomizer&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Ddiscovery+customizer

Root gerektirir

• Beğen
Tepkiler: Invoke
fk555897

fk555897

Üye
O fiyatlarda en iyi telefon ama bütçeyi biraz daha arttırabilirsen tabi ki daha iyi önerilerimiz olabilir.

MaxipmaN

Üye
3 sene gitmez

Invoke

Invoke

Üye
Hacı kimse herhangi bir telefon için 4 yıl gider garantisi veremez zaten. En mantıklı seçimin bu olduğunu düşünüyorum ben. Gayette gider, ha 3 yıl sonra gözüne çok ezik ve dandik görünür ama gider. 3 yıl sonra çıkacak oyunda sorun yapar ama gider.

- - - Eklendi - - -

Robot gerektirir

Root diyecektin sanırım :ehe

- - - Eklendi - - -

Editleme moderatörüm böyle daha güzel olmuş :)

Buğra

Buğra

Admin
Telefonun klavyesinin azizligine ugradim duzelteyim :kıskıs:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Android 5'i görmez bence

salo74

Üye
arkadaşlar bende gm discovery var tel cok memnunum cok guzel ve hızlı çift sim kullanıyorum sorun yok bazen ses problemi var onuda şebekeye baglıyorum cok narın bir yapısı var sankı kırılacak gibi tlf duz bir zemine koydugunuzda tel sesi cok az geliyor mesela cam yuzey veya masa cunku arka ses cıkısı tamamıyla kapanıyor baze duyamıyorum

nokia_belle

nokia_belle

Üye
arkadaşlar bende gm discovery var tel cok memnunum cok guzel ve hızlı çift sim kullanıyorum sorun yok bazen ses problemi var onuda şebekeye baglıyorum cok narın bir yapısı var sankı kırılacak gibi tlf duz bir zemine koydugunuzda tel sesi cok az geliyor mesela cam yuzey veya masa cunku arka ses cıkısı tamamıyla kapanıyor baze duyamıyorum

o size kasıt yapılan birşey değil ki çıkış yeri kapalı olan her telefonda aynı sorunu gösterir tek alternatifi arka ses çıkış yerinde olan kapak bölgesinde az dışa kavis olsa o bölgede tümsek etkisi yaratır biraz havada duracağından ses çıkışını engellemez

Takipçi Satın Al

Üst Alt