xperia sp ses

Sponsorlu Bağlantılar

apakalin

Üye
    Konu Sahibi
xperia sp ses
Cihazı yeni aldım.her anlamda memnunum gayet başarılı bi cihaz ancak kulaklık ses performansı iyi olmasına ragmen ses seviyesi yeterli değil. Power amp ile eko ayarla az da olsa bir artış sağladım ancak yinede bangır bangır diil.çesitli uygulamalar da indirdim ama nafile.cihazın ses seviyesini arttıracak bir kod yada sp de etkili bir program yokmudur acaba

Invoke

Invoke

Üye
Neyse o hacı, yok öyle bir kod. İyice araştırmadan bilmediğin şeyleri deneyip patlatma hoparlörü.

- - - Eklendi - - -

Bu arada acid gibi sound modları var, onları deneyebilirsin. Root gerektirir.

apakalin

Üye
    Konu Sahibi
:)o halde müzik performansı bekleyen Arkadaslar baska cihazlara yönelsinler.Gerçi frekansı geniş ve db si yüksek kaliteli bi kulaklık sipariş verdim bakalım nasıl olacak.

Invoke

Invoke

Üye
PureXaudio vardı Z ve ZL için belki SP içinde vardır xdayı bir araştır.

- - - Eklendi - - -

:)o halde müzik performansı bekleyen Arkadaslar baska cihazlara yönelsinler.Gerçi frekansı geniş ve db si yüksek kaliteli bi kulaklık sipariş verdim bakalım nasıl olacak.

Ben aslında yeterli olduğunu düşünüyorum ama bangır bangır da bir şey yok.

apakalin

Üye
    Konu Sahibi
root ile sorun çözülür gibi eyv hocam.biraz ınceleyeyım bakalım root olayını

Invoke

Invoke

Üye
Telefonunun için sound mod var mı onu araştır :) Modlar root gerektirir, onun haricinde root yapınca bir şey değişmeyecek. Garantinde varsa bilmiyorsan girişme bence. Çünkü denediğimden biliyorum fazla stabil olmuyor bu modlar, bir yerinde bir hata oluyor illaki, bir şeyi canını sıkıyor, beklediğini alamıyorsun. Normal ses yeterlidir bence xloud candır :sirit:

apakalin

Üye
    Konu Sahibi
Walla daha onceleri psp ve tabletime bu tarz işlemler yapmıştım ama sp ye kıyamam sanırım

- - - Eklendi - - -

Walla daha onceleri psp ve tabletime bu tarz işlemler yapmıştım ama sp ye kıyamam sanırım

Invoke

Invoke

Üye

- - - Eklendi - - -

Zor işler değil de şu aklında olsun ileride rom olaylarına düşersen unutma bu diyeceğimi:

Bootloader kilidini açtığın zaman xperialarda olan bir dosya siliniyor o dosya silinince telefonun kendine has uygulamaları Walkman-Album gibi uygulamalar düzgün çalışmıyor. Özellikle walkman. Xda port walkman dolu ama hiç biri ilk walkmanin gibi değil, görselleştiri çalışmaz, durduk yere hata verir, şarkı bilgisi indiremezsin, şarkı sözü aratamazsın vs.

apakalin

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık zamanında geldi :).power amp yı baya kurcaladım ve suan sony 5 23000 frekanslı kulaklık ile bırakın bangır bangırı bir tık kıstım :) eyv hocam.

Invoke

Invoke

Üye
kulaklık zamanında geldi :).power amp yı baya kurcaladım ve suan sony 5 23000 frekanslı kulaklık ile bırakın bangır bangırı bir tık kıstım :) eyv hocam.

Kulaklığın linkini atar mısın? :)

apakalin

Üye
    Konu Sahibi
[h=1]Sony MDR-EX50LPW Kulaklık kulaklık bu hocam.hepsiburada.com da en uygun fiyat seçeneği var.[/h]

taylan08

Üye
bangır bangır ses çakma telefonlar vardı bi ara n99 yok n101 onlardan gelir anca :D

apakalin

Üye
    Konu Sahibi
valla sp yi iade ettim.ses arttı ama kalite bozuldu bu defa.Nasıl olduda böyle bir hata yapıp sesi az çıkan bir cihaz aldım bilmiyorum.Walkman kaşifi bi markanın bu denli yetersiz performans sunması ayrı bir olay.Nerde w880 performansı nerde sp.

Takipçi Satın Al

Üst Alt