Lg optimus black cwm sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

34formula

34formula

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus black cwm sorunu
Benim telefonumda v30a türkiye yüklü ben farklı romlar denemek istedim unlock root programıyla telefonumu rootladım işte ondan sonra rom manageri indirdim tüm olayları yapıyorum işte reebot yapa tıklıyorum rom managerda cwm açılsın diye telefon kapanıyor açılırkende Security error diyor iki defa denedim ikisinde de sft ile v30a türkiye yükleyerek kurtuldum security error yazısından ama rom yükleyemedim yani :S

artist2537

artist2537

Üye
Benim telefonumda v30a türkiye yüklü ben farklı romlar denemek istedim unlock root programıyla telefonumu rootladım işte ondan sonra rom manageri indirdim tüm olayları yapıyorum işte reebot yapa tıklıyorum rom managerda cwm açılsın diye telefon kapanıyor açılırkende Security error diyor iki defa denedim ikisinde de sft ile v30a türkiye yükleyerek kurtuldum security error yazısından ama rom yükleyemedim yani :S
cwm'ye girmek için bootlader kilidinin kırılmış olması lazım.. burda http://www.maxicep.com/lg-android-rom/lg-optimus-l5-paranoidandroid-3-97-4-3-cikti-808902.html anlatıyor aytu arkadaşımız bakabilirsin..

34formula

34formula

Üye
    Konu Sahibi
bootloader kilidini kırarsam sorun olmaz yani öyle mi

Üst Alt