bence de almışken iyisi Olsun. Muhtemelen 6 7 yıl kullanacağım o yüzden yarı yolda bırakmamalı
baktım da 3000 tl ye yakın fiyatları beni aşıyor.
ama 13 tl kargo parası var 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu nasıl ?
ama çok hızlı saniyeler içinde açılıyor çok güzel hoparlörleri var 'ekran kalitesi gayet iyi (parlaklığı sonuna kadar açtığınızda)' şu ana kadar bnir sorun çıkarttı oda virüs girmişti bilgisayara format attım düzeldi başkada bir sorunu yok 
ben kullanıyorum gayet memnunum oyun için almıştım niyese oyun oynamıyorum laptopumdaama çok hızlı saniyeler içinde açılıyor çok güzel hoparlörleri var 'ekran kalitesi gayet iyi (parlaklığı sonuna kadar açtığınızda)' şu ana kadar bnir sorun çıkarttı oda virüs girmişti bilgisayara format attım düzeldi başkada bir sorunu yok
- - - Eklendi - - -
arkadaş zaten oyun pek oynamam demiş yani msı ge 60 ile z500 arasındaki fark msı profesyonel oyuncular için ve her oyunu en yüksek ayarlarda açabiliyor ama z500 orta ayarlarda açabiliyor yani oyun pek oynamıyorsan bence z500 al 600 tl cebinde kalır istediğin oyunları yine oynarsın ama en yüksek ayarlarda değil

FHD ekran ve gtx660m
gtx660m oyuncu ama genede mühendislikte işe yarar heralde![]()
kutusunda öyle yazıyor

z500 de led ekran varkutusunda öyle yazıyor
![]()
![]()

Ama 1920x1080 ve anti-glare değil
- - - Eklendi - - -
Ge60ta led ekran galiba

o zaman ekran konusunda lenovo z500msı ge 60 ise
![]()
![]()

bu nasıl ?
bu nasıl
7200rpm hdd?
gtx660m?
Bir de şu SDD nedir olmalı mı bunları kısaca anlatır misin nedir bunlar ? Bende bakarken ona göre bakyym yormiyim sizi de.
bu nasıl ?
işlemcisini bilmiyorum çok bilindik değil gibi led paneli hd değil. Hdd 5400rpmdir büyük ihtimal.
peki -Battal hocam senin tavsiyen var mı ? Z500 e baktım pil bilgisayara gömülü şekilde çıkmıyor o yüzden biraz soğuk bakıyorum.
- - - Eklendi - - -
bir de işlemcinin sanal mı gerçek mı olduğunu nasıl anlayacagiz?