Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
:tşk:

Secret26

Secret26

Üye

Şu oyundan atma olayını bi anlatsn seviniriz bnim böle bi sorunum varda :ağlarım:

Dostum benim verdiğim offline apkyı kurup öyle aç oyundan atmaz. Oyundan atanlarınki orjinal olmadığı için lisans kontrolü yapıp onaylamıyor yani direk çıkıyor offline dosyasında internete bağlı olmadığı için oynayabiliyorsunuz...

• Beğen
Tepkiler: Criver
epts

epts

Üye
Oyun fena değil.ama çözünürlüğü artırmaları gerek. Başlarken 10-15 mb bir oyun görünümü veriyor.

Criver

Üye

Dostum benim verdiğim offline apkyı kurup öyle aç oyundan atmaz. Oyundan atanlarınki orjinal olmadığı için lisans kontrolü yapıp onaylamıyor yani direk çıkıyor offline dosyasında internete bağlı olmadığı için oynayabiliyorsunuz...

Şimdi Deniyeceğim :tşk: Ama Sorun yani o deil sorunum oyuna giriş esnasında ekrana Dokun dioya orda donup atıo

epts

epts

Üye
Arkadaşlar alın size modlu apk. para ve yıldız

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Düzeltildi.

epts

epts

Üye
- - - Eklendi - - -

Teşekkürler nextman

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Açık link eklemeyiniz :)

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 ve s4 yüksek ayarda sorunsuz :) teşekkürler

epts

epts

Üye
:oke: Tamam. Ama nasıl eklendiğini bilmiyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:oke: Tamam. Ama nasıl eklendiğini bilmiyorum

Direk copy paste olunca oluyor sorun yok yükledim bende test icin gayet guzel teşekkürler.

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

codblackops2

codblackops2

Üye
Sinirsiz para icin sadece apkyi indirsek olmuyor mu :hmmm

epts

epts

Üye
Evet sadece apk.ıbn ye karışma

- - - Eklendi - - -

Obb ye karışma

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Xperia Z de harfiyen kurulumu yaptım ama dosyayı açtığımda gerekli dosyalar indiriliyor yazıyo bi müddet sonra gerekli dosyalar indirildi yazıyo tamam a basıp oynayın diyo tamam a basıyorum gameloft logosu geliyo bir kaç sn sonra atıyo oyundan

DalvikCache

DalvikCache

Üye
grafikleri beğenmeyenlerin cihazlarında opengl 3.0 desteği yok galiba

Eklentİndiriyor

Üye
Oyun Neo V'de nasıl çalışıyor beyler?

grafikleri beğenmeyenlerin cihazlarında opengl 3.0 desteği yok galiba

Kaç telefonda Open GL ES 3.0 desteği mevcut onu biliyor musunuz? Grafikleri beğenmemeleri çok normal, 5 telefondan birine sahip değiller demek ki. Herkes zengin değil ;)

epts

epts

Üye
Xperia Z de harfiyen kurulumu yaptım ama dosyayı açtığımda gerekli dosyalar indiriliyor yazıyo bi müddet sonra gerekli dosyalar indirildi yazıyo tamam a basıp oynayın diyo tamam a basıyorum gameloft logosu geliyo bir kaç sn sonra atıyo oyundan
Data dosyalarını kendin indireceksin

Üst Alt