Dilenciye poğça verdim,al sen ye dedi

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Dilenciye poğça verdim,al sen ye dedi
Dilenci diyorum ama tipi benden düzgündü.
Geldi yanıma abi bana para versene dedi bende para yok ama al sana poğça dedim sen ye onu (3 harfli gazete ismini dedi) dedi
Buram buram parfüm kokuyordu,yoldan geçen, önüne gelen,gördüğü herkesten aynı cümleyi söyleyip para istiyordu.
Aslında arabada sopa yoktu ama günü geçmiş odun ekmeği vardı hemen gitmeseydi onunla dövücektim,taştan farksızdı ekmek,elimi vurduğugumda tahta sesi çıkarıyordu
Neyse ki kanan olmadıda arkasına bakarak eli arka cebinde gidiyordu tabi ona kananları görseydim ayakta alkışlıyacaktım

• Beğen
Tepkiler: Dede

zombaka

zombaka

Üye
bir keresinde kör dilenciden para alıyım dedim elime bastonla vurdu

Haluk.

Haluk.

Üye
Onlarin derdi para pogaca degil

achambo

achambo

Üye
adamlar günlük 200-300 tl vuruyo poaçayı ne etsin

zombaka

zombaka

Üye

oturduğun yerden para ne eziyeti varkı insan biraz utanır ama olsun okul zamanlarımda bende dilenmiştim gibi bakırkoye gittim ne işim varsa artık küçük çekmeceden trene kaçak binip gittim dönüşte güvenlik bindirmiyo trene ne yapcam bende ondan bundan para istedim hızımı alamayıp 20lira para topladım

Haluk.

Haluk.

Üye
oturduğun yerden para ne eziyeti varkı insan biraz utanır ama olsun okul zamanlarımda bende dilenmiştim gibi bakırkoye gittim ne işim varsa artık küçük çekmeceden trene kaçak binip gittim dönüşte güvenlik bindirmiyo trene ne yapcam bende ondan bundan para istedim hızımı alamayıp 20lira para topladım
Eğer imkanın varsa dilenme. o paradan hayır gelmez :kotu:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Dilenci deyip geçmeyin.Geçen gün adamın biri benim cebimdeki parayı toplamda 5 dk da topladı.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Metin MF

Metin MF

Üye
bi ara evimizin kapısına bi dilenci geldi kadın öyle bir yalvarıyor ki hüngür hüngür ağlıyordu çocuğuma yemek yediremiyorum diye, çok acıdık 5 tl verdik, apartmandan çıkarken sigara yaktı :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Haluk.