abi bide bunlar ekmeği tırla alıyorlar amk. bizim!!! bi dilenci vardi genç bi kadin (20 yasindaydi o zaman. eli yüzü düzgündu yani diğer dilenciler gibi pis felan deil. evlenmiş ama 1 kaç ay sonra boşanmış kimsesi yokmuş garibin bu yüzden dilencilige başlamış. nasil öğrendiğime gelince ilerde anlatcam ) beni göre göre asina oldu yüzüme . beni görünce para istemiyodu kadincagiz

bi keresinde yanindan gecerken dedi para lazimsa borç verebilirim :eek: tabi ben lak diye durdum kalakaldim. dedimki ona " anlayamadım" o da ; "bunca yillik komsuyuz burda. sıkışınca gel cekinme" felan dedi şaka felan sandım gectim gitim sonra bi ara şaka maka paraya ihtiyacım oldu aklıma bu geldi dedim bi deneyeyim para isteyeyim bi yerim eksilmez. harbiden de para verdi azbuz deil 400 tl(arkadaşlar yalan deil ben bile şaşırdım sak die çıkarıp verdi kadın) sonradan samimi olduk eve felan çağırdım misafirim oldu. hatta memleket bile aynı sasirdim öğrendiğimde. (bunla kafadan 12-13yillik Dostuz suan nerdeyse.) tabi ben buna dilenciligi felan bıraktırdim. iş miş bulduk buna. harbi çalıştı erkek gibi. bende yardımcı oldum kadın para biriktirdi baya (eski alışkanlığı zaten

) sonradan bi bakkal tarzinda bi yer açtı borca girerek. orda başkasını çalıştırdı. kendiside ilk çalıştığı yerden ayrılmıştı zaten alış veriş mağaza sı tarzinda bi yerde calismaya başlamıştı kendi yerini açtığında. sonradan müdürlüğe felan yukseldi. unutmadan bunları yaparkende aciktan üniversite bitirdi zaten liseyi bitirip ayrılmış üniversite okumamış evlenmeden once. ardan bi kaç sene geçti bu halen aynı hizda devam calismaya arada isi kötü gitti fakat biraz benim yardimlarimla felan hallettik beraber. ben dedim ki buna sen bole yanliz basina nereye kadar. hayatını birileriyle paylasman gerek. iyi aninda kötü aninda sevinçli hüzünlü anında yaninda omzunu koyacagin biri olsun. bununda kafasına yatınca birini bulduk hakkaten temiz biriydi buldugum çocuk. beraber mutlu oldular çocuk bunun işiyle ilgilenmeye başladı tabi kâr etmeye başladılar zamanla bi kaç market açtılar arada boş da durmadılar iki çocukları oldu. mutlu mesut bi şekilde yaşadılar. tabi benide hic bir zaman unutmadi o kadın. bana misafirliğe gelir ben onlara giderim arada hep beraber dışarda yerdik. çocuklarına dahi her zman benden bahsederdi. şuan bi cocugu 8 dieri ise 5 yaşında. zamanla benim ordan tasinmam gerekti tabi oda uzuldu onada oturduğum binada yer bulmuştum zamaninda. tasinacagimi ogrenincede ağladı felan ama kader böle dedim. her zaman Allah güven dedim. gitmeden önce bunu namaza felanda baslatmistim dinini ogretmistim sonra zaten çalışmasınada gerek kalmamıştı çalışanları olmuştu baya kendini dine verdi iyice tabi ben buarada taşınmıştim bile. halen beni arayıp sorar. benim kesin unutmustur dedigim anda. :')