Oyunları Datalarıyla Beraber Bilgisayara nasıl yedekliyebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

azadbilek

Üye
    Konu Sahibi
Oyunları Datalarıyla Beraber Bilgisayara nasıl yedekliyebilirim ?
Merhaba arkadaşlar ben android dünyasında yeniyim.Cihazım Samsung Galaxy S3 mini.Benim sorum şu acaba google play store dan indirdigim oyunları (Dungeon hunter gibi datalı oyunları) bilgisayarıma dataları ile beraber nasıl yedekliyebilirim.Bunun için bir program var mı acaba ? bide cihazım rootlu. Şimdiden teşekkürler...

çomolokko

Üye
titanium backup pro bu konuda en iyisidir onu dene forumda var son sürümü

Adilx05

Adilx05

Üye
Özür dilerim alışkanlık olmuş
Önemli Değil Ama Maxicep Ailesi Olarak Seviyeli Sohbet Etmeyi / Yapmayı Daha Uygun Görüyoruz. Evet Sorununuz Tam Olarak Veri Yedeklemesi Mi Yoksa Android Uygulamaları Bilgisayarda Kullanmak Mı ?

azadbilek

Üye
    Konu Sahibi
Önemli Değil Ama Maxicep Ailesi Olarak Seviyeli Sohbet Etmeyi / Yapmayı Daha Uygun Görüyoruz. Evet Sorununuz Tam Olarak Veri Yedeklemesi Mi Yoksa Android Uygulamaları Bilgisayarda Kullanmak Mı ?

play storedan indirdigim oyunları bilgisayarımda yedeklemek datalarıyla beraber

Adilx05

Adilx05

Üye
Bi 5 Dakika Beklerseniz Yardım İçin Konu Açıp Linkini Burdan Size Göndericem :oke:

azadbilek

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürlerde ben anlamadım :) bunlar nereye yedekleniyor çünkü telefondaki toplam hafızam düşük olduğu icin bunu yapma gereksiniminde bulundum

Adilx05

Adilx05

Üye
Telefonunuzda Yedekleme Yani Backup İçin Yeterli Yer Açılıp Telefone Veya Hafıza Kartınıza Yedekleme İşleminizi Yapabilirsiniz Sonrada Yedek dosyasını Bilgisayarınıza Veya Başka Bir Harici Belleğe Kaydedebilirsiniz :oke:

azadbilek

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler

Adilx05

Adilx05

Üye

Üst Alt