instagram başka bahara mı kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
instagram başka bahara mı kaldı
Windows Phone 8 ve Nokia Lumia kullanıcıları, Nokia'dan gelen bir açıklamaya tam da sevinmişlerdi ki işin aslının farklı olduğu anlaşıldı.

Nokia'nın üst düzey yöneticilerinden Chris Weber, Bangkok Post'a yaptığı açıklamada Instagram'ın Windows Phone Store yolunda olduğunu açıklamıştı. Ancak Weber, haberlerin basında yankı uyandırmasının hemen ardından Bangkok Post'un haberi yanlış yazdığını açıkladı. Weber, Instagram ve Windows Phone ile ilgili açıklayacak herhangi bir şeyinin olmadığını söyledi. Bunun anlamı, Instagram'ın Windows Phone'a gelecekte gelip gelmeyeceği konusunun bile bilinmediği...

Instagram, Microsoft'un mobil platformundaki en önemli eksiklerden bir tanesi. Windows Phone 8'de popüler uygulamanın oldukça iyi alternatifleri var, ancak resmi bir uygulamanın yokluğu her zaman hissediliyor.

Eğer her şey yolunda gitseydi, Windows Phone 8 için Instagram uygulamasının Nokia'nın yakında New York'ta düzenleyeceği etkinlikte ortaya çıkabileceği düşünülüyordu. Ancak görünüşe bakılırsa WP8 kullanıcıları için Instagram bir başka bahara kaldı.

Umarız bu bahar önümüzdeki yakın bahardır.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet haber yalanlandı.

Ancak resmi uygulama ile ilgili çalışmaların sürdüğü belirtilmişti daha önce.

Bana kalırsa Eylül'deki etkinliğe saklıyorlar.
Cihazlarla birlikte uygulama bombaları patlatacaklar.

Hayırlısı deyip elleri ovuşturalım :eller:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
evet önümüzdeki bahar inşallah eylül ayı olur hayırlısı :hmmm

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Arayüz olsun kalite olsun Rudy Hun konuşturmuş. 6 tagramdan sonra instagram benim için felç gibi bir şey

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Abi 6tag dururken kim ne yapsın resmi instagramı ya

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bende 6tag denen programda gayet iyi çalışıyor.Şahsen orijinal instagram uygulamasını denemedim fırsat olmadı.Çok bilgili değilim fakat dediğim programda gayet güzel bence gelmesede olur :) haber için teşekkürler bu arada abi

pirenuri

pirenuri

Üye
Elleri ovuştura ovuştura elim alev aldı. Söndüreyim derken battaniyeyle basıyodum. O da alev alınca birden ortalığı ateş sardı. İtfaiye çağırdık söndüremediler ateşi. Önce odam sonra da ev kul oldu. Yaktın bizi Nokia yaktınnnn..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Elleri ovuştura ovuştura elim alev aldı. Söndüreyim derken battaniyeyle basıyodum. O da alev alınca birden ortalığı ateş sardı. İtfaiye çağırdık söndüremediler ateşi. Önce odam sonra da ev kul oldu. Yaktın bizi Nokia yaktınnnn..

Bence o ateşin üzerine 6tag dök hemen söner. Ben instagram kullanmayan biri olsamda yükledim, üyelik alıp programa baktım. Resmi olana hiç kimsenin ihtiyacının olacağını sanmıyorum.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
evet 6tag diğer bi uygulamanında güzel olduğunu söylüyor arkadaşlar şimdilik onları kullanmakta fayda var

Takipçi Satın Al

Üst Alt