Hediye konusunda yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

sertcarlos

Üye
    Konu Sahibi
Hediye konusunda yardım.
Arkadaşlar eski sevgilimle sinemaya gidicez eski dediğim 3 yıl oluyor ayrılalı ben vazgeçemedim oda sinema teklifimi reddetmedi herhangi bir ima varla yok arası.Ona bir hediye almam lazım ama ne alacağımı bilemedim sonucta sevgilim değil öyle şiir falan olmaz
Kız:Diğer kızlardan cok farklı öyle romantik falan filmleri sevmez macera,aksiyon o tip tam aradığım diyebilirim :D Yardımlarınız lazım cok acil

.caner.

.caner.

Üye
Tek taş yüzük al 24 ay taksit ile sonra barışın 12 ay sonra ayrılın hatıra olarak 12 ay borc kalsın :D.

Oyuncak ayı falan al mesela ama bayağı bir büyük olsun. Ustunede bi kart koy belirt ne istediğini :D

sertcarlos

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yaş 16 ve bu hediyeyi sinemaya giderken vericem elimde büyük bir ayıyla zor olabilecegini düşünüyorum :)Birde tabi kız ters tepki verirse gece zehir olur eve bırakırkenmi çıkma teklifi etsem sence ?

Adilx05

Adilx05

Üye
Kardeşim Yaşım 16 Diyon Uğraştığın Şeye Bakar Mısın :) Tekrar Barışsanız Bile Lise Veya Ortaokul Artık Hangisindeysen o Bitince Mecbur Ayrılıyosunuz Bence Sende Biraz Rahat Ol Ve Arkadaşça Takıl :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve .caner.
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Kardeşim Yaşım 16 Diyon Uğraştığın Şeye Bakar Mısın :) Tekrar Barışsanız Bile Lise Veya Ortaokul Artık Hangisindeysen o Bitince Mecbur Ayrılıyosunuz Bence Sende Biraz Rahat Ol Ve Arkadaşça Takıl :)

Bazen öyke olmuyor işte :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tavsiye verirken ayrıntılara dikkat edelim genç kardeşimiz romantik film sevmiyor macera aksiyon falan seviyor diyor. Belliki yengemiz kişiliğini bulmuş bu yaştaki kızlar genelde castın biybır dinleyip romantik filmde tribe girerler. Bence ayıyı falan at aklından yanlış anlayabilir. Bence daha yaratıcı birşey olsun kullanabileceği birşey.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Takipçi Satın Al

Üst Alt