2.El Galaxy s2 mi İphone 4s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

123ql

Üye
    Konu Sahibi
2.El Galaxy s2 mi İphone 4s mi ?
Arkadaşlar hangisini alam istediğim şeyler internet(face twitter instagram skype)gibi Müzik ve kamera hangisi uygun oyun unutmayin :)
İphone 4s : Minumum 900 Tl
Galaxy s2 : Minimum 700 Tl

vegatablo

vegatablo

Üye
s2 al bence ben kullaniyorum super cihaz kamerasi cok iyi

MrExpert

MrExpert

Üye
Kameradada oyun konusundada 4s çok daha başarılı bir cihaz.

ChasingTheSun

Üye
4S tabiki

enterneoll

enterneoll

Üye
doğrusu büyük ekran hariç iphone 4s daha iyi

Kerim.

Kerim.

Üye
tabiki 4s

vegatablo

vegatablo

Üye
s2 daha iyi kardesim hen donanm olarak hem ekran olarak isletim sistemi olarak ip4s fakat genel olarak s2 ram daha fazla kamera daha iyi iki cihazida kullandim s2de daha özgür olursun yinede sen bilirsin

Invoke

Invoke

Üye
4S daha iyi, daha büyük ekran ve android istersen s2 seçilebilir. Yoksa her türlü 4S alır.

Joker.

Joker.

Üye
s2 daha iyi kardesim hen donanm olarak hem ekran olarak isletim sistemi olarak ip4s fakat genel olarak s2 ram daha fazla kamera daha iyi iki cihazida kullandim s2de daha özgür olursun yinede sen bilirsin

Kardeş donanım filan geç bunları biri iOS kullanıyor diğeri android iki cihazında işletim sistemi aynı olsa tamam donanım karşılaştırması gerekli,kamera daha iyi demişsin bide bi çok sitede iPhone4S daha üstün gelmiş. Android özgürlüktür tabi bu doğrun ancak iOS güvenliktir hızdır stabil olmaktır

blacktalon

blacktalon

Üye
4s imkanin varken neden s2 alasin ki

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Buyuk ekran disinda 4s

fk555897

fk555897

Üye

S2'in kamerası 4S'den iyi diyorsun. Sanırım hiç 4S kullanmadın. Ben S2'yi de kullandım 4S'i de. 4S her yönden daha iyi.

vegatablo

vegatablo

Üye
4s kullandim ama iki tlefondada fotograflari bilgisyara atinca kalite belli oluyor iphone nun ekran kalitesi daha iyi oldugu icin telde daha kaliteli gözukuyor ama iki cihazda yari yolda biraknmz hangisi hosuna giderse onu al kardesim biz kimseyi zorlamiyoruz
eger rom felean filan isleminden anliyorsan s2 cunku orjinal rom cok iyi degil ama cm 10.1 kurarsan super oluyor tel fakat 4s alirsan daha uzun kullanirsin

LimePie

LimePie

Üye
sorumu bu tabi ki 4s :oke:

vegatablo

vegatablo

Üye
eger 900 e 4s alacaksan ayni fiyata temiz s3 yada nexus 4 bulabilirsin hatta biraz daha ekleyip note 2
bunlarin hepsi 4s den iyi

HakaN-06

HakaN-06

Üye
s2 4sin değil 4ün rakibi olur ancak. 4s s3ün rakibi 5te s4ün rakibi 5s ise s5in rakibi bu böyle gider :D

Kefelon

Üye
İkisic arasindan 4s tabiki

vegatablo

vegatablo

Üye
s2 nasil 4 un rakibi biri cift biri tek cekirdek bi kadar fan olmayin utanmasaniz s3 4 un rakibi diyeceksiniz

chun02

chun02

Üye
S2 mi kaldı ya kesinlikle 4s

HakaN-06

HakaN-06

Üye
s2 nasil 4 un rakibi biri cift biri tek cekirdek bi kadar fan olmayin utanmasaniz s3 4 un rakibi diyeceksiniz

biri android diğeri ios android sistemi sömürüyo fan falan değilim sizin gibiler donanımı her şey sanıyo android isterse 40 çekirdek olsun genede stabil olamaz çünkü ios gibi tek cihaza değil onlarca cihaza çıkıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt