selamun aleyküm :türkiye1: hayırlı geceler
Invoke Üye Adilx05' Alıntı: Ve Aleyna Aleyküm Selam Bu Arada İmzanda Ne Yazıyo Google Abim Çeviremedi Genişletmek için tıkla ... "Esneme artık kalk, ey Turanın öz evladı" gibi.
Adilx05' Alıntı: Ve Aleyna Aleyküm Selam Bu Arada İmzanda Ne Yazıyo Google Abim Çeviremedi Genişletmek için tıkla ... "Esneme artık kalk, ey Turanın öz evladı" gibi.
Joker Emekli Yönetici Adilx05' Alıntı: Bi Ara Osman Vardı Yahu Kafa Dengiydi Nicki Ottoman Tiger Gibi bişeydi o Nerelerde Göremedim Pek ? Genişletmek için tıkla ... Ottoman Tiger Gökçen abi yanlışın var
Adilx05' Alıntı: Bi Ara Osman Vardı Yahu Kafa Dengiydi Nicki Ottoman Tiger Gibi bişeydi o Nerelerde Göremedim Pek ? Genişletmek için tıkla ... Ottoman Tiger Gökçen abi yanlışın var
Adilx05 Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşgeldin kardeş tekrardan . Bir daha bir yere gitme bari ... Genişletmek için tıkla ... Mecbur Gidiyorum Ya Hem Okul Var Hem İş Güç Sıkıntı İnterneti Tekrar Açtırmak Bile 1 Haftamı Aldı
DiaBLoS' Alıntı: Hoşgeldin kardeş tekrardan . Bir daha bir yere gitme bari ... Genişletmek için tıkla ... Mecbur Gidiyorum Ya Hem Okul Var Hem İş Güç Sıkıntı İnterneti Tekrar Açtırmak Bile 1 Haftamı Aldı
Adilx05 Üye Joker' Alıntı: Ottoman Tiger Gökçen abi yanlışın var Genişletmek için tıkla ... Pardon Pardon Gökçen Evet Ben Karıştırdım Bu Aralar Böyle Ee Nerelerde Göremedimde Bayadır
Joker' Alıntı: Ottoman Tiger Gökçen abi yanlışın var Genişletmek için tıkla ... Pardon Pardon Gökçen Evet Ben Karıştırdım Bu Aralar Böyle Ee Nerelerde Göremedimde Bayadır
Invoke Üye anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam.
Adilx05 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Dostum İmzanda Ne Yazıyo Cevap Vermedin ?
-qarapapaq-' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Dostum İmzanda Ne Yazıyo Cevap Vermedin ?
Adilx05 Üye -qarapapaq-' Alıntı: "Esneme artık kalk, ey Turanın öz evladı" gibi. Genişletmek için tıkla ... Pardon Görmedim Hangi Dil Peki Bu ?
-qarapapaq-' Alıntı: "Esneme artık kalk, ey Turanın öz evladı" gibi. Genişletmek için tıkla ... Pardon Görmedim Hangi Dil Peki Bu ?
Invoke Üye Adilx05' Alıntı: Dostum İmzanda Ne Yazıyo Cevap Vermedin ? Genişletmek için tıkla ... "Esneme artık kalk, ey Turanın öz evladı" gibi. demiştim. sayfanın başında 207131 numaralı mesaj, görmemiş olmalısın - - - Eklendi - - - Adilx05' Alıntı: Pardon Görmedim Hangi Dil Peki Bu ? Genişletmek için tıkla ... Türkçe
Adilx05' Alıntı: Dostum İmzanda Ne Yazıyo Cevap Vermedin ? Genişletmek için tıkla ... "Esneme artık kalk, ey Turanın öz evladı" gibi. demiştim. sayfanın başında 207131 numaralı mesaj, görmemiş olmalısın - - - Eklendi - - - Adilx05' Alıntı: Pardon Görmedim Hangi Dil Peki Bu ? Genişletmek için tıkla ... Türkçe
Adilx05 Üye anil41kocaeli' Alıntı: yaş kac adil Genişletmek için tıkla ... 23 Bitti Bitcek İnşallah - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: cümleten hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Sanada Dostum
anil41kocaeli' Alıntı: yaş kac adil Genişletmek için tıkla ... 23 Bitti Bitcek İnşallah - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: cümleten hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Sanada Dostum
Invoke Üye Kazak Türkçesi olabilir tam emin değilim ne Türkçesi olduğundan. Sana da hayırlı geceler ilyas. Nereye gittiniz modlar?
Kazak Türkçesi olabilir tam emin değilim ne Türkçesi olduğundan. Sana da hayırlı geceler ilyas. Nereye gittiniz modlar?