Samsung Advance S I9070 En Stabil Rom Ve Satatus Bar Paketi Xxlqe

Sponsorlu Bağlantılar

difficultking

difficultking

Üye
üstad ses kisma power ve güç tusuyla download moduna aldim ve odin den xxlqe i yüklemeye basladim telefon ve odinde bi yükleme işareti mevcut bu aşamadan sonra ne yapiyoruz lütfen acil yardim

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
sarı renk olduysa start tıkla yükler o
en sonunda pas ve reset diye uyarı verir o zaman usb cıkar yüklenmiştir.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
sarı renk olduysa start tıkla yükler o
en sonunda pas ve reset diye uyarı verir o zaman usb cıkar yüklenmiştir.

hocam siz cwm mi kullanıyorsunuz yoksa cocore kerneli kullanıyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: muratena
difficultking

difficultking

Üye
kardesim eline saglık odin ile yükledim kernel ve diger özellikleride pc e indirdim ancak su recovery modda sd karttan update dosyasını nasıl yükleyecegim biraz detaylı bilgi verirsen memnun olurum

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan arkadasım,
hepsini sd karta atacaksın bir doya ac dosyanın içine at.
sonra ses açma home açma kapama tusu ile recovery moda ge.
sdcard insalng tıkla ve update dosyasını yükle zaten sonrası kolay install diyeceksin

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
kardesim eline saglık odin ile yükledim kernel ve diger özellikleride pc e indirdim ancak su recovery modda sd karttan update dosyasını nasıl yükleyecegim biraz detaylı bilgi verirsen memnun olurum
recoveri modu yükseltiğinde değişik bir ekran geliyor karşına o ekrandan telin dahili hafızasına attığın zipli kernel dosyasını yüklüyorsun b

• Beğen
difficultking

difficultking

Üye
Simdi sd karta direk kes yapistirmi yapicam bu indirdiğimiz dosyalari ?

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
hocam siz cwm mi kullanıyorsunuz yoksa cocore kerneli kullanıyorsunuz ?

CWM kullanıyorum fakat CWM yükleyip sonrada cocore E-6.2 yüklüyorum telefon uçuyor resmen, ve yine tekrarlıyorum kasma,donma, kendi kendine reset atma,ısınma vss hiçbirşey yokk, xda biri bu şekilde tavsiye etmiş .

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/cwm-recovery-nedir-nasil-yukleme-yapilir-nasil-kullanilir-758724.html
bu link sana yardımcı olurr arkadasım

• Beğen
Tepkiler: gök-türk ve gonuldostu82
difficultking

difficultking

Üye
Kardeş burda yazilana göre kernel i ayni şekilde odin ile yapiyoruz ?

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
yok hayır recovery modda yükle

difficultking

difficultking

Üye
NASIL GELİYORUZ RECOVERY MOD A VE YÜKLEMEYİ ODİNSİZ NASIL YAPIYORUZ :s

- - - Eklendi - - -

arkadaslar yokmu yardımcı olacak ya detaylı bir sekildeee :SS odin ile güncelledim CWM KURMAK İSTİYORUMM ACİL YARDIMMMMMM

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım daha nasıl olalım yarıdmcı? gelip yanına cihazamı kuralım, tam anlatımında linkini verdim burdan ancak bu kadar yardımcı olabiliriz..
CWM yi hafız akrtına tası sonra recovery modda install de bu kadar.

difficultking

difficultking

Üye
Recovery mod ' a girdim karsıma reboot stystem now , aplly update from adb , wice data wice cache felan cıktı. indirdiğim cwm i kopyalayıp hafıza kartına attım recovery e girdim ama install felan yok :(

• Beğen
muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
Recovery mod ' a girdim karsıma reboot stystem now , aplly update from adb , wice data wice cache felan cıktı. indirdiğim cwm i kopyalayıp hafıza kartına attım recovery e girdim ama install felan yok :(

bu resimdeki ekran cıkacak karsına

install zip from sdkart sececeksin

difficultking

difficultking

Üye
Bu sd kart yazisi cikmiyor neyden kaynaklaniyor olabilir

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
iyi de hocam 1. sayfada verdiğin cwm başka bir adama ait benim verdiğim linkteki cocore kernelindeki cwm başka birine ait siz önce 1. sayfada kendi verdiğiniz cwm yi sonra üstüne cocore kerneli mi yklediniz?

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
Bendeki CWM XXLQE ve sürümde öyle

difficultking

difficultking

Üye
Android i güncelledik kender e ellemeyip herangi root atmasak cihaz donma veya reset atma yaparmi ?

• Beğen

Üst Alt