Lumia Telefon Almak İstiyorum Ama Sorularım Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musti15fb

Üye
    Konu Sahibi
Iphone kal kardes ciddiyim yani.​KAL KAL KAL.

Bir alma diyen daha çıktı. Neden iPhone'de kalayım, şu anki telefonum oldukça kısıtlı bu yüzden de sıkıcı. Kız arkadaşıma resim göndermek için devamlı interneti mi kullanıcam. Yan yanayız resim göndermek için WhatsApp kullanıyoruz.

tgoksen1

Üye
sen buna dua et sizde bir sorun bizde 100 sorun var

IVI-Elia

Üye
32 GB Lumia 925, 1549 TL. Ben iPhone 5'i 1200'e satabiliyorum en fazla. 3 ay sonra satsam iPhone'u fiyatı düşecektir. Bu durumda daha fazla katmam gerekir. Tabii 3 ay sonra 925'in de fiyatı inebilir.

Bu arada bir arkadaş belirtmiş evet, ne yazık ki altyazılı film izlenemiyormuş. Sanıyorum ki ilerde ki güncellemeler içe mutlaka çözülecektir. Ya da bir uygulama geliştirilir.

- - - Eklendi - - -

32 GB Lumia 925, 1549 TL. Ben iPhone 5'i 1200'e satabiliyorum en fazla. 3 ay sonra satsam iPhone'u fiyatı düşecektir. Bu durumda daha fazla katmam gerekir. Tabii 3 ay sonra 925'in de fiyatı inebilir.

Bu arada bir arkadaş belirtmiş evet, ne yazık ki altyazılı film izlenemiyormuş. Sanıyorum ki ilerde ki güncellemeler içe mutlaka çözülecektir. Ya da bir uygulama geliştirilir.

sanırsam vodadoneda sim free satılıyor bu nedenle kısa süre içinde 925 32 gb alabilirsiniz o olmazsa 920nin 32 gbını alın 16lık 925ten iyidir.temelda incelik be hafiflik dışında fark yok denebilir.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Sorun mevcut değil eksikler mevcut bu da yazılımsal eksikler bunların çözümü yakın önümüzdeki süreçte birden fazla güncelleme alınacak bunun sonucuyla eksiklerde kapanmış olacak bu çok uzun bir süreç değil 2014 ün. İlk aylarında bütün eksiklerin giderilmesini bekliyoruz resmi açıklamalar bu yönde

IVI-Elia

Üye
Sorunlar ne var ki? Yazılım mı donanımsal mı?

yazılımsal sorunlar.daha çok uygulamalarla ilgili mağazadaki uygulamalar biraz eksik.facebook eksik yavaş yavaş düzeliyor.youtube uygulamamız inanılmaz iyi ama google engelledi.bazı uygulamalarda bildirim sorunu oluyor.bazen geç geliyor.onun dışında böyle platformdan soğutacak başka bir şey yok.wp biraz sabır gerektirir tabi kullanım türünüze göre değişir.dediğim gibi 925 32gb olmazsa 920 alın.bence 925in 16lığımı almayın. çünkü 12-13 gb boş olur.zaten uygulamaları yükle oyun yükle birkaç resim bende ilk aydan 6gb doldurmuştum 12-6=6 gb kalıyor ve gerek yok buna.bu nedenle 32gb tavsiyemdir...

- - - Eklendi - - -

Bu arada tüm wp8 cihazlar uzun sure güncellemelerle desteklenecek. Microsoft gdr2-gdr3- wp 8.1 .... Devam edecek böyle.ayrıca Nokia kendi cihazlarına özel amber vs gibi güncellemelerle yeni özellikler ekliyor.çift destek alırsın..

dakamon

dakamon

Üye
Sorunsuz cihaz yoktur az fanatiklik vardır :D

• Beğen
Tepkiler: SonyXperia

tgoksen1

Üye
Bildirimler sıfır bir bildirimi 5 saat sonra alıyoruz.Uyguluma daha yenı yenı geliyor bunlar yeterli sebep.

musti15fb

Üye
    Konu Sahibi
Bildirimler sıfır bir bildirimi 5 saat sonra alıyoruz.Uyguluma daha yenı yenı geliyor bunlar yeterli sebep.

İşte bu çok kötü.. Yani WhatsApp'dan mesaj geldiğinde bildirim gelmiyor mu?

tgoksen1

Üye
vatsapda ufak guncellemeler oldu ama aynı tas aynı hamam

musti15fb

Üye
    Konu Sahibi

tgoksen1

Üye
valla bu forumda bildirimleri alan bırı varsa gider 5 tane lumia alırım

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Evet şu anda bu forumda bulunan pek çok kişide bu durum mevcut. Özgür abinin (bulutsuzgece) bu konu hakkında daha derin bilgisi vardı hatırladığıma göre yani bu konunun düzeltilmesiyle ilgili yanlış hatırlamıyorsam tabi. Özgür abi bu durumda ele alırsa konuyu iyi olur açıkçası

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

model belirteyim mi sen mi secersin:eller:

Bildirimleri duzenli olarak gelen cihazlar da var gelmeyen arkadaşlar da var tabi ki.

musti15fb

Üye
    Konu Sahibi
Şu bildirim meselesi aklıma takıldı. Bulutsuzgece adlı üyeye mesaj attım..

IVI-Elia

Üye

amber yüklü 920mde uzun zamandır whatsapp-twitter-skype-wechat de sorun yaşamadım anında geliyor.(AÇIKÇASI WHATSAPPTA NASIL SORUN YAŞIYORLAR ANLAMADIM 0 geçikmeyle geliyor)

bildirim sorunu yaşadığım tek uygulama Facebook:D

edit:aralarında 1020yi de al :D

narnia16

narnia16

Üye
Ben sadece Facebook'ta sorun yaşıyorum onun dışında tıkır tıkır geliyor bütün bildirimler :)

tgoksen1

Üye
Ya kardes dalga mı geçiyon bak bızım sulalenın hepsi elmacı bır tek bende lumia var geçen ay kuzenım bana sordu ne alim diye git 920 al dedım çocuk beni bir hafta sonra aradı sövdü bildiğin wp için çok erken bence

narnia16

narnia16

Üye

amber yüklü 920mde uzun zamandır whatsapp-twitter-skype-wechat de sorun yaşamadım anında geliyor.(AÇIKÇASI WHATSAPPTA NASIL SORUN YAŞIYORLAR ANLAMADIM 0 geçikmeyle geliyor)

bildirim sorunu yaşadığım tek uygulama Facebook:D

edit:aralarında 1020yi de al :D

Joe Belfiore tweet atmıştı geçenlerde Facebook bildirim sorunu üzerinde çalışıyoruz diye. O da düzelirse sorunumuz kalmayacak demek ki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt